Frht-cnss Gs_ggsss bence bugün gidip bir daha verin imkanınız varsa özelde iki saate en fazla çıkıyo yükselme ihtimali yüksek idrara bile yansımış çünkü
Dnznsa Gs_ggsss Bende kan değerim 13 çıkmıştı sağlık ocağı hamile olduğumu söyledi kadın doğum doktoruma gittim hamile olmadığımı 50 nin üstündeyse hamilelik olduğunu söyledi ve iki gün sonra adet oldum zaten sen bi hastaneye git ve tekrar kan ver
hsns Dnznsa 50nin üstünde gebelik ne alaka ??? Bunu söyleyen kadın doğum doktoru mu bide 😂😂😂😂 5in üstü hamilelik var demek 50nin değil 😁 ay çok güldüm siz yanlış anladınız galiba
Dnznsa Ben de şuan hamileyim ama benim adetim 5 gün gecikti kan verdim çıkmadı evde test yaptım çıkmadı sabah teste baktım silik kafam çok karışıktı tekrar kan verdim çıkmadı defalarca test yaptım evde çıkmıyor ertesi gün silik çizgi görünür varmı yokmu bende anlamadım kadın doğum doktoruma gittim yok dedi bi ilaç yazdı kan ver çıkmasa bu sefer bu ilaca başla dedi neyse kan verdim değerim 960 çıktı ve hamile olduğum kesinleşti geç dönlenme bebeğim 9 hafta 3 gün olması gerekirken 8 haftalık .
Kbramuss Gs_ggsss canım benim 3 ay önce 35 çıktı dağa sonra 65 e yükseldi ama daha sonra 47 ye düştü ve yavaş yavaş düşmeye başladı biyokimyasal gebelik yaşadım ama Şuan tekrar hamileyim 7 haftalık eğer beta da düşme yaşarsan sakın üzülme hamile değilim diye bir kaç ay sonra tekrar sağlıklı bi gebelik yaşarsın inşallah benim öyle oldu ve bir çok kişinin bu şekilde oluyormuş
Dnznsa hsns Yanliş anlamadım canım ne söylediyse öyle de oldu değerlerde düşüş varsa boş demek 50 üstündenyse ve değerler yükseliyorsa var demek 13 çıktı ve tekrar kan verdim 2 çıktı Sonrada adet oldum yanlişlık yok yani
Dnznsa Aysugul34 Olabilir canım herkeste aynı olacak dıye bişey yok benim 13 çıktı ve doktorum adete yakın hormon değişikliği yüzünden değerinin yüksek çıkabileceğini söyledi hem o zmn hamile olsaydım ertesi gün kan değerim 13 ten 2 ye inmezdi ve adet olmazdım
incitanesi__ Allah aşkına 5-10 değerleri ne ara yakaladınız yahu 😂 Ben de hamileyim 17 haftalık , ilk öğrendiğimde beta 274 tü valla çok hızlısınız ilişkiden hemen sonra kan verdiniz herhalde yada ben çok sabırlı davranmışım 🫣