Pemberuya Kızlar ya bende taş var bugün sancı yaptı şimdi vajinamda aşırı derecede baskı ve sancı var 13 haftalığım 🥺 dr a gitsem hamileyim diye hiçbir iğne serum takmıyorlar biraz buharlı suya oturdum başka Öner’iniz var mıdır bana?
Momm7 Pemberuya doktorunla görüş bence stent takıyolar gebeliğin sonuna kadar düşmesini engellemek için ben 32 de düşürmeye başladım 30 haftayı geçince stent takamıyolar çünkü pişman olma
Aybukeakar Pemberuya bende hamileyken tas dusurdum hastaneye git yine serum takiyolar icnde ne oldugunu bilmiytm ama 8 sise serum takmuslardi bana
Vildantas Pemberuya buharlı suya oturmayın zararlı. Bol su için 2 gün önce düşürdüm ve 15 gün boyunca süründum resmen acilde sabahladim 15 gün boyunca. Sadece parol taktılar ama bol su içerek düşürdüm tabi benim birden fazla taş var 😖
Vildantas Pemberuya çok teşekkür ederim hayatım sana da çok geçmiş olsun . felaket bişey 15 gün idrarımı yapamadım ucunda tıkalı kaldı. En son batma oluyodu vajinal bölgede suya yüklenince. Düştü bol su iç sıcak suya oturayım deme. Riskli doktorlar sıcak dusu bile onermiyo dikkat et 🙏❣️ tez zamanda taşı düşürür kurtulursun inşallah 🙏