Aybukeakar Findukli_Lokum reflu yatagini öneriyor doktorlar ben ilk kizimda hep reflu yatagi kullandm cunku emdikten sonra biraz dik kalması gerekiyor bebegin kusarsa bogulmamasi icin ve midesi bulanmamasi icin iyiymis
Buse-ozdmr Findukli_Lokum babynestte aldım gün içinde kullanırım onu da diye reflüde aldım reflü yatagı mınık oldugu için anca 4 aya kadar kullanıyorsun boy olarak kısa bebeklerde hemen uzadığı için ayakları dısa cıkıyor ☺️
Findukli_Lokum Aybukeakar hangi marka kullandınız? bir de babynestlerin de baş kısmı yüksek biraz acaba reflü yatağından daha mı yetersiz kalır
Findukli_Lokum Aybukeakar şöyle reflü yatağı var ama bebek aşağı doğru kayar mı sizce https://ty.gl/9j6zof9e4j
Ayayka Findukli_Lokum ben reflü yataklı baby nest aldım öyle birşey de tercih edebilirsiniz belki ikisi bir arada
Aybukeakar Findukli_Lokum kaymiyor ama istersen babynestin icine koyabilirsin reflu yatagini oylede kullaniyorlar
Findukli_Lokum Aybukeakar onu bilmiyordum, tek alıp dediğiniz gibi hem reflü hem babynest olanlardan bakmak lazım teşekkür ederim 😌
Findukli_Lokum Buse-ozdmr ya ben iki farklı almak yerine aynı özellikleri taşıyan tek bir şey almak istiyorum, yer sıkıntım var ne alırsam bunu düşünerek alıyorum mecbur 😊