Mysmrt 1Gunes boy ölçümü uydurma bi şey kesin sonuç değil dedi bana özeldeki devletteki zaten hiç boy bilgisi vermiyor baştan beri
1Gunes Mysmrt ilk defa duydum kız görümcemin kızı 52cm doğdu ölçümü gayet dgoru cıktı özel de doğum yaptı normal.
Tgcex Kızlar bana da 38+1 de 2993 dedi 39+1de 3419 dedi 1 hafta da bu kadar alır mı sizce doğru mudur 3419?
Mysmrt 1Gunes valla ben de hep burda boy ölçümleri gördüğüm için özellikle sordum öyle dedi üşendi heralde ölçmeye😄
1Gunes Mysmrt mesela görümcem bende 3 hafta önde hamile ve 36+6da 3665 48cm demiş doktor ve 4300 kg kadar normal doğurabilirsin demiş yien ortalama 52 cm doğacak bebeği ilk bebeği gibi kesin net terimler konuşmuş doktoru
Aselsmoms Mysmrt 34de devlet 2311 dedi başka devlet hastanesi 2426 dedi 36da tam 3000 kg dedi 🐣 haftasıyla uyumlu zaten canım sıkıntı yapma 😍
1Gunes Mysmrt kuzum şimdi geldim bende doktorumdan 34+1 kilo 2500 boy şöyleyemedi doğum pozisyonunda olduğu için ama bacak boyu 35 +2 uyumlu dedi
Elaa_gozz Mysmrt devletteki sorun olabilir canım çünkü ablamda da çocuk kilosunu yanlış eksik gördüğü için 4 kiloyu geçmesine rağmen normal doğum yaptırmıştı doktor
Beyza_aydar Bende hangisine inanacağımı şaşırdım 🫠 36 haftada özel 2600 dedi 37 haftada devlet 2400 dedi kafam karıştı valla zayıfmı olcak bebek acaba
Mysmrt Beyza_aydar Sağlıklı olsun da zayıf olsa da sorun olmaz ama sanmıyorum devletteki makineler genelde eski olduğu için doğru ölçüm yapamıyorlar
Babykalamar Mysmrt 33+4 te gittim kuzum 2420 dedi doktorum 46 cm boyu kilosu gayet iyi dedi. Bence uc asagi bes yukari sizinde ayni zaten gayet iyi. Bazi doktorlar ne istiyor anlamiyorum
Mysmrt Babykalamar maşallah bebişinize 🤗 yok ben artık takmıyorum ne derlerse desinler valla stresten bebeğime zarar veriyorum
Elaa_gozz Mysmrt inşallah canım ama doktora hastaneye göre de değişiyor bir çok şey hayırlısı ile sağlık kolaylıkla olur doğumun 🙏🏼
Eren_umay2 Mysmrt pazartesi günü gittim bende 34+1 de 2500 kiloydu ama gayet iyi bence kilosu bol bol vitamin deposu besinler yiyin meyve falan 🥰