Hcrozkan Gebeliğimin 5 haftası ve cmv igg değerim 161 çıktı ne yapmam gerek yada aynı sorunları yaşayan var mı
Gamzeveruzgar Hcrozkan cmv igg yüksekse hamile kalmadan önce geçirdiğin anlamına gelir. Yani senin bu hastalığa bağışıklığın var. Cmv IgM nin yüksek olması sıkıntı. IgM yüksek olursa da avidite diye bi test yapılıyor. O kesin sonuç veriyor. Merak etme yani igg geçmişte olan bebekle bağlantısı olmayan bi durum
Defnesa Sorunum acaba bu yoksa bir hastalığa karşı bağışıklığınız olduğunu mu gösteriyor internetten baktınız mı hiç kimi değerin yüksek çıkması gerekiyor zaten
Hcrozkan O kadar kötüyüm ki bu sonuca bakıp internetten araştırdım kafam allak bullak oldu bebeğime bir şey olacak diye çok korktum
Gamzeveruzgar Hcrozkan IgM normalse moral bozacak bişey yok. Tehlikeli olan IgM nin yüksek olması. İgg bağışıklığın var anlamına geliyo. Benimde aynı testte sıkıntı oldu çok iyi anlıyorum sizi. Ama Igg yüksek, IgM negatifse içinizi ferah tutun
Becum Youtube da kağan kocatepe nin videosunu izleyebilirsiniz. Antikor testleri ile ilgili cok aciklayici anlatiyor. Bende izleyip rahatlamiştim. Aşşağı link ekledim. ( Kağan kocatepe antikor testleri olarak youtuba da yazabilirsiniz)