Evvet bu kervana ben de katıldım sonundaaaa😍😍kızımı 17 Ocak 2023 saat 03.06da kucağıma aldım Rabbime şükürler olsun. 16 Ocak doktor kontrolüm vardı meğersem son kontrolümmüş yapılan ultrason muayenesinde suyumun azalmasıyla aniden yatışım verildi o gün hastaneye geldiğimde 1 cm açıklığım vardı ve sıfır sancıyla gittim fitil verdiler alttan muayene etmeye başladılar ama bende yine tık yok tabi bikaç saat sonra 5dkda bir vuran sancılarım başladı açılmam en fazla 2-3 cm oldu ötesine geçmedi maalesef ve ben öyle şiddeti artan gerçek doğum sancısını da yaşamadım 5dk arayla kasıklarıma vuran sancılardı en son NSTye bağlandığımda bebeğimin kalp atışları hızla düştüğü için jet hızıyla giydirip sandalyeye oturup aynı hızla ameliyathaneye götürdüler. Veeee o an…
03.06da kızımı meleğimi değdirdiler yanağıma onun karnımdan çıktığı andaki o ilk sesi şu hayattaki en güzel sesti benim için sonuç olarak asla korkmuyordum korkmadığım gibi de oldu öyle bi doğum süreci geçirdim çok şükür bekleyen annelerim korkmayın inanın Rabbim yardım ediyor Allah herkesin evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ama bu platformu bırakmıyorum tabiki 😅🥰😍