Serenaay 36 haftalık hamileyim çarşamba günü şiddetli sancıyla hastaneye gittim nst de sancılarım çıktı ve açıklık muayenesi oldum 2 cm açıklık olduğu söylendi ertesi gün doktor tekrar baktı henüz açıklık aynı dedi ağrıların olursa tekrar gel dedi sizce doğum için ne kadar zamanım var bugün öğleden beri ara ara ağrılarım oluyor
Hamideersin Serenaay ağrılarınız nasıl adet sancısı gibi mi bide ne kadar sürede bı ağrıyor takip edin düzenliyse doğum sancısı olabilir
Buseniizz Serenaay 37 haftalığım bende de var ufak tefek ağrılar 1 cm açıklık bekliyoruz. Doktorum doğum sancısı giderek şiddetlenir ve bir kez girdiğinde bir daha azalmaz artar karın bölgende ve sırtında ağrı olur dedi Benimde ağrılarım var fakat düzen yok
Aysenurozs Serenaay bende 36 haftalığım yarın kontrolüm var ama bugün bebeğin hareketleri çok sert o vurdukça sanki tuvaletim geliyor aşağıda baskı var rahmimin içi de arada acıyor ben anlamadım bunlar ne oluyor acaba
Serenaay Hamideersin 2 3 saatte bir demek uzun olur hiç dakika ya da saat takibi yapmadım biraz ağrıdığında 5 dakika kadar sürüyor sonra belli bir zaman gelmiyor
Hamideersin Serenaay anladım doğum sancısı belli aralıklarla gelir örnek veriyorum 20 dakikada bı sancı gelir ve en fazla 1 dakika sürer sonra rahatlarsiniz 20 dakika sonra yine aynı şekilde olur ve giderek süre azalır 10 dk 5 dk ya düşer
Burcu_asf Aysenurozs aynı biz valla hareketleri çok sertleşti artık kemiğini dışardan hissediyorum gittikçe azalır hareketleri deniliyor ama sanki daha çok hareketli 🤭 çiş meselesini hiç deme zatenn🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 36+1 iz bizde
Buseniizz Aysenurozs valla hiç bilmiyorum benim de ilk gebeliğim ama okuduğum ve anlatılan kadarıyla 3 dakika da bir gelen düzenli sancılar doğum sancısıymış takip edilmesi gerekirmiş başta 10 dakika da 1 gelirmiş sonra yavaş yavaş düşermiş 5 dakika da bir felan gibi 3 dakika da bir olunca da doğum gerçekleşirmiş tecrübeli annelerimize sorarsanız daha faydalı bilgi alabilirsiniz bende anneme felan soruyorum onlar anlatıyor
Aysenurozs Buseniizz hayırlısı olsun inşallah ya çok baskı yapıyor bebek aşağıya doğru korkutuyor beni
Deriin_ Selamlar 🙏 aynı durumu bende yaşıyorum 2 haftadır 2 cm açıklıkla dolanıyorum… 35 haftalıkken muayene oldum 2 cm açıklık olduğu sylendi… Nstde sancım çıkıyor ama ben hissetmiyorum.. Şuan 37 haftalık oldum haftaya kontrolum var bakalım ne olacak, 🙏💐
Aysenurozs Burcu_asf vallahi bilmiyorum ya bir de rahmimde bir acı var sanki değişik bir his anlamıyorum da ne olduğunu özellikle bazen ayaktayken sızı gibi oluyor kontrolde soracağım inşallah bir şey yoktur ya