Gonuel49 Kızlar pazartesi doktora gittim ilk ultrasyonum du doktor vajinal ultrasyonla bakar bakmaz dediki sana amaliyat geçirdiğinde söylemediler mi? Rahmin kalp şeklinde dedi 😳 ben ilk defa böyle bişey duydum doktor hiç bir sorun yok dedi ama bilmiyorum. Aranızda böyle olan var mı acaba?
inciminel Gonuel49 Merhaba ne ameliyatı geçirdiniz de farketmediler ? Rahim anomalisi bende de var. Maalesef bende gebelik sonrasında ultrasonda öğrendim. Canını sıkma hiç. Bebek iyi yere yerleşti mi doğuyor. Böyle olup çocuk doğuranlar çok. Hatta 2 3 tane doğuran bile var. Biz de doğuracağız inşallah Allah’ın izniyle stres yapma bebiş huzurdu olmasın 😊🤲🥰
Slalaylay Gonuel49 benim de kalp seklinde ve bunu 3.gebeligimde farkettiler bir tane saglikli dogumum var arada kimyasal gebelik gecirip dusuk yaptim simdi de sukur saglikli bi gebelik surecim var. 2 doktor gezdim sorun olmayacagini söylediler ikisi de.
Candy88 Gonuel49 bana da bekarken kalp şeklinde demişti bir doktor, hatta evlenince hamile kalman zor olabilir demişti.hiç öyle olmadı şükür, 2.'ye hamileyim ikisi de isteğim zamanda oldu.. İlk hamileliğim çok rahat geçmişti 39+6′da normal doğurdum.. Allahım izin verirse bu hamileliğim de böyle geçer umarım..
ballibocek Gonuel49 bende de o şekilde. Hsg çektirirken doktor söylemişti, kendi doktoruma söyledim, ona göre bu birşne ‘burnun büyük’ de ek gibi vir şey :) problem olmaz dedi ve tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım, geçen hafta doğum yaptım :)
Gonuel49 inciminel Merhaba canım, benim kistim patlamıştı karnımda baya sıvı falan birikmişti onu temizlediler laporoskopi ile. Yani sorun olmayacağını söyledi doktor o yüzden içim birazda olsa rahatladı. İnşallah canım sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza 🤲 Ben şuan 6+4 haftalık hamileyim bundan sonra Bi sorun olur mu ki acaba yani yerleşmiştir sonuçta?
Gonuel49 Candy88 Anladım canım ben ilk defa böyle bişey duydum çevremde falan duymamıştım merak ettiğim için yazdım buraya. İyi çok şükür inşallah bu hamileliğin de öyle rahat geçer 🤲🌸
Surprizzz2022 Benmde Dr hafif kalp şeklinde demişti birde başka bir teşhis daha koymuşlardi oğlum 35 haftalık doğdu elhamdülillah bir sknti olmadı . Erken doğum ihtimali olabilir denmişti ozamnda. Smdi 2.ye hamileyim yine erken doğum ihtimalim var sağlıkla gelsinler bebisler🤗
Gonuel49 Surprizzz2022 Anladım peki canım 35 haftalık doğduğunda küvezde yatma gibi Bi durum oldu mu bebişinde?
Surprizzz2022 Gonuel49 yok olmadı çok şükür gelişimde bir hafta önde gidiyordu kilo olarakta 2750 Gr doğmuştu . İhtiyaç duyulmadı. Bnde başka bı rahtszlik daha var teşhis koyan Dr ondan dolayı da erken doğum yapma ihtimalin var demsti zaten.
Binnur-cam Gonuel49 ben 2. Bebeğimi kaybettiğimde doktor rahim filmi çektir dediğinde öğrendim kalp şeklinde rahmimin olduğunu histereskopi oldum 3 ay sonrada hamile kaldım 28+0 şükür 🤲
Surprizzz2022 annebebek7 evet yasaktı ki zaten 2 düşükten snra ilişki düşünmüyor. Smdi yine hamileyim yine yasak.
Moon_light Gonuel49 bir yakinimda var ayni sorun 3. Cocugunuda dogdu ama Hepsi erken dogum oldu .. Hepsi suan saglikli ama