Kubra_6 Kurabiyeannesi ben adetime 2 gün varken öğrenmiştim hamile olduğumu canım ve 37 ile öğrendim içini ferah tut 2 günde bir kan ver iki katı artıyorsa sıkıntı yok canım 😍
Aylemi Kurabiyeannesi evet canım benimde adet öncesi 84 dü doktora git her şey yolunda diyecektik aksi bir sey yoksa kimisinda çok yüksek kimisinde normal rakamlar olabiliyor sağlıkla kucağına al inşallah ❤️
umena Kurabiyeannesi benim adetim üç gün geçtiğinde hatta dört diyebilirim 99.52 idi Su an 29+3 hamdolsun Hayırlı olsun buarada 💕
Kurabiyeannesi Aylemi amin amin canım inşallah 3 . Gebeliğim öncekileri kaybettim inşallah bu yavrum sımsıkı tutunur bana 😍
melikedelibas @Kurabiyeannesi Gayet güzel adetten 2 gün önce 57 ile öğrendim 217 544 devam etti şuan 30+2 yiz sukurler olsun 👶🏼🤲❤
2prensesannesiiii Kurabiyeannesi benim adete 2 gün kala 103.3 tam adet günü 315.6 çıktı 2 gün gecikmeyle >1000 çıktı🙏🏻
Kurabiyeannesi 2prensesannesiiii canım Mersin’de hangi doktorun takibindesin acaba benimde kayıplarım var o yüzden soruyorum
haticenurrr Kurabiyeannesi canım tek basına bir deger anlamlı degil 2 gün sonra 2 katı artıs olursa o zaman anlamlı olur🥰🙏🏻
Aylemi Kurabiyeannesi aminnnn cok dikkat et gerekirse yemek yemek ve WC için kalk senden ve bebeğinden hiçbir şey kıymetli değil ❤️
Egemooms Kurabiyeannesi Ben Adetime 4 gün kala 711 ile öğrendim ama herkesin yumurtlama günü farklı oluyor birde geç döllenme olabiliyor
Tubatgn Kurabiyeannesi Gebelik sağlıklı ise yükselir tabi😊 Bende adetten iki gün önce 1420 beta değeri ile öğrenmiştim ❤️