YagmurAnnesi gozdetrhn karışık kızartma mı 🤤🤤 üzerine bol domates sos yapsam yarının menüsünü çıkarırım herhalde 😂 bak sayende yarına yemek derdim olmaz bunu yaparım inşallah 😍
YagmurAnnesi 2309 ıspanak yemeğinin yanına ne giderki 🙄 bende uzun zamandır canım istiyor aslında ama genelde kavuruyorum ben sulu yemeğini pek yapmadım. Eşimin teyzesi yapıyor sulu yemeğini onda yiyorum çok seviyorum 😅
YagmurAnnesi kahvesever__ Mercimek çorbası Tavuk göğsü, patates, biber, domates, soğan baharatlayıp salçalayıp fırına sürdüm. Adı ne bilmiyorum 😂 Pirinç pilavı Yoğurtlu makarna(bu yoktu ama canım istedi)🙈 Turşu🫢 salata falan yapamayacağım valla🤷🏻♀️
kahvesever__ YagmurAnnesi türlü gibi Bir şey oluyor canım tadı güzel oluyor arada bende yapıyorum afiyet olsun bu arada ıspanak yanına makarna gider 😂🥰
2022bebeki kahvesever__ Sarimsakli yogurtlu Biber,patlican,domates kurusu kavurmasi adi her neyse bilmiyorum 🙊 Yanina annemlere makarna bana salata 🌺
2309 YagmurAnnesi bende yemek olarak yaptım bizde çok seviyoruz yogurtlayip yiyoruz yanına makarna veya mercimek çorbası yapiodum ama bu sefer ıspanak kaliodu o yüzden artık ıspanak yemeğini tek yapıyorum bitsin diye