Fatma031323 Rasev ya okurken o.kdar duygulandim rabbim sizi korusun gozunuz aydin tebrik ederim cok zorlu gucluklerle gerceklersen bir dogum olmus hic bikmadan soluksuz okudum allah yar ve yardimciniz olsun hersey gonlunuzce olsun
Rasev Fatma031323 çok saol canim benim Rabbim kolay dogumlar nasib etsin sağsalim sizlerde bebislerinizi alin kucaginiza😍❤️😘
lhanMerveGler Rasev benim prensesiminde pozisyonu ters normal çok istiyordum ama galiba bizde sezeryan olacağız 37+2 iz 38 olsun istiyorum ama doktorum açılmam oldugu için almak istiyor benimde bundan önce 2 düşüğüm oldu ☹️ Kızıma kavuşmak için çok sabırsızlanıyorum ama sezeryandan da çok korkuyorum rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşaAllah yavruna 👼🏻
Rasev lhanMerveGler çok saol canim benim Rabbim sahsalim kucagina almayi nasib etsin . Dokdorunu dinle en iyisini o bilir tatlim😘❤️
Mom534545 Rasev Rasev çok güzel anlatmşsn cnm rabbim uzun sağlıklı ömürler versin beraber size hayırlı olsun 🤗
Gunka97 Rasev Tebrik edrem canim nece sevindim boyuk qiz olsun.Aglim sendeydi ele min sukrki qizina qovuwdun😍.InsAllah cixib sag salamat evinize gedersiz😊.Bizim ucunde dua et bizde qovusag insAllah.🤗
Necla06 Rasev amin 🙏 canim Allah razı olsun bizimde 70 günümüz kaldı tabi sürpriz yapmazsa kızımız 🙇🏻♀️
Minikpanda Rasev okurken gozlerim Doldu yaslar geldi ne duygusal olduk be rabbim kucagina almayi nasip etmis ya butun acilarin hayal krikliklarin bitmistir artik rabbim saglik sihat ve uzun omur nasip etsin bebegine gecmis olsun canim
Rasev Minikpanda çok saol canim benim sabreden dermis misali benimki😍rabbim herkese sağsalim bebegini kucagina almayi nasib etsin
Minikpanda Rasev amin canim allahim o hastane kapilarindan kimseyi eli bos dondurmesin olmayanlarada tez zamandan cifter cifter versinde günlerini görsunler
Mugesen @Rasev canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün yeni görüyorum... sağlığınız nasıl iyimisiniz? Çok sevindim sonunda kavuştun yavruna.. bak seninle aynıydık benden önce aldin eline çok şükür 🙏🙏
Rasev Mugesen darisi başina artik canim benim sağsalim sende kovus minigine😍❤️Minigim iyi çok şükür ama emmekde zorlaniyo 2saat emzirdim tutamiyo yarami tekmeliyodu huysuzum😍
Aryam Rasev choxx sevindim inanki senin adiva burda heyecanla gozlediyim gizlardan biri idin❤️Dehshet duygulandim ele bildim ozum doguma gedirem😔can bilmirem neler demek lazimdi bu anda😅ama tek bunu demek isteyiremki Allah sizi bir omur xoshbext elesin gizivin bextini gat gat gozel elesin hech vaxt uzu keder gormesin Allahim hemishe onu gorusun pis sheylerden ailenizide hemchinin❤️Oz gizimchun ne dileyiremse senin gizivada onlari dileyirem bizim uchunde dua edersen inshAllah❤️Biz hele 6 aya gireceyik inshAllah 10 gune xalasi❤️Menim gizimda choxlu tebrik edir bacisini🌸inshAllah tezlikle eve gedin b❤️Ve hich ayri galmayin😻
Rasev Aryam çox sağol ürəim😍Allah sənədə qizini sağsalamat qucaqina almaqi nəsib elesin inşəAllah canim😍❤️İnan nece emeliyata girende aglayirdim medsestralar meni gece 2də dogub aglamgimdan taniyir🙊🙊🙊