Leyla1995 32 haftalik hamileyim aminyon sivin fazla dedi Doktor aranizda basina Boyle bisey gelen var mi moralim bozuldu Bunun riskleri nelerdir? Seker testim temiz cikti. Bide guzel anneler 32 haftalik bebeginiz Suan kac kilo? Benim oglum 1kilo 600 gram olmus sizce az mi? Simdiden tesekkurler❤️
2022bebeki Leyla1995 Erken doğum riski yaratıyor su fazlalığı devam ederse. Karbonhidrat,ekmek,hamurisi, şeker,tatli sinirlamaniz istenir . Dikkat edince düzene girerek inşallah
pamukprensesss Leyla1995 benimde sıvı fazla şeker ölçümü falan yapıyorum normal çıkıyor dozunu aşmamak kaydıyla istediğimi yiyorum. 28+6 haftalıkken 1420 Gr çıkmıştı bebeğim biraz önden gidiyor demişti doktorlar
Kubra1806 Leyla1995 bugün benimde kontrolüm vardı bende 32 haftalık hamileyim banada suyun fazla dedi seker testim gayet güzel çıkmıştı kilomda fazla değil bebek aldı genelde doktorum bana sadece kendini zorlama ayakta fazla durma dinlen bu aralar suyun aniden gelir erken doğum olur dedi ben yürüyüşe falan cikiyordum şu anda yürüyüş yapma ben sana yürüyüş yapman gereken zamanı söyleyeceğim dedi bebeğim de 2 kilo olmuş gelişimi gayet iyi dedi
iremcannn1907 Leyla1995 benim sınır üstüydü erken doğum riski diyordu doktor 41. Haftada doğurdum o da zorla 😂
Leyla1995 2022bebeki Doktor bana yediklerine falan dikkat et demedi, benden kaynakli bisey degilmis benim elimde olan bisey degilmis Suyun fazla oldugu, bebek cisini Cok yapiyor bol bol dinlen dedi. Insan ister istemez endiseleniyo😞 insallah erken dogum falan olmaz
Kubra1806 pamukprensesss benimki 28 haftalık ta 1600 gramdi canm doktorum herhangi bi risk görmedi gelişimi gayet yerinde dedi seker falan hiç bisy yok
Leyla1995 pamukprensesss Evet sekerim normal cikti bebekte oyle Cok buyuk degil normal dedi. Haraketlerine dikkat et bol bol dinlen dedi
Leyla1995 Kubra1806 Banada oyle dedi bol bol dinlen Suyun daha artarsa erken dogum olabilir dikkat et dedi 😞
pamukprensesss Kubra1806 kilo olarak değilde kafa ölçümleri olarak falan ilerde dediler bana da şeker yok demişlerdi ama yediklerime dikkat etmediğim zaman çıktığını fark ettim
pamukprensesss Leyla1995 benim rahim ağzı kısalığım olduğu için bol bol dinleniyorum. 7. Ayımız bitecek 5 kg falan aldım aslında çok kilo da almadım gibi ama şeker yüklemesinden sonra evdeki ölçümlerim yüksek çıkmaya başladı normalde yoktu dikkat ediyorum bakalım daha da artmaz inşallah
Leyla1995 pamukprensesss Insallah bende oyle Cok kilo almadim, 1ci gebeligimde Boyle bisey basima gelmedi. Bilmiyorum neden Boyle oldu 😞
Arsev123 Leyla1995 28. Haftada aynı durum bende de oldu hem suyu fazlaydı hem 2 hafta önde gidiyordu erken doğum riski olabilir dediği için doktorum endişelenmiştim. Bana sadece meyve ve şekerli şeyleri çok yeme dedi. Çok fazla dikkat etmedim sadece meyve ekmek şekerli şeyleri azalttım bol su içtim iki hafta sonra hem suyu normale döndü hem de gelişimi. Bazen ultrason anında bebeğin çişini yaptığı ana denk gelirseniz o zaman da fazla çıkabiliyormuş. İlk başta çok kafama takmıştım ama stres yapmak bence daha çok etkiler bebeği rahat olun