Poncikkkkkk Her iki doğuma da müsaitim şuan bir sorun yok çok şükür ama çok kararsızım sizce hangisi daha iyi doğum şekli olur tecrübeleriniz neler. Benim doğum korkum var normal doğum çok mu zor veya sezeryan mı daha zor artıları eksileri neler
Tiiffany Poncikkkkkk valla hiç bunları dinlemeyin derim. Herkesin kendine göre kuyruk acısı var 😅 sonucta bi cocuk doguyor öyle böyle cefasını cekiyoruz :D Ben kendi adıma 2 sezeryan dan memnunum 3.olucam. 10 kere dogrsam yine sezeryan derim. Cogunda bas agrısı bel boyun agrısı oluyormus mesela bende olmadı. Ama memnun kalmayan bayanlarda var. Aynı normal doğumda oldugu gibi. O yüzdennn takılmayin bunlara kafanızı bulandırmayin hiç
Btlklnc Poncikkkkkk bnmde bebegımın bası dönmüş normale müsait olabılır. Ama ben hıc cesaret edemıyorum. Esımde dayanamazsın zaten kendını yıpratma sezeryan ol dedi. Gercekten acıya dayanıklı bır yapım yok bır de esım dogumda yanımda olmucak görevde olacak . Sanırım sezeryan olacagım
Sureyya1 Poncikkkkkk ikiside zor ama notmal dogumunuz belki kolay gecer bazilari kolay doguruyor ameliyat kolay degil
Hilal2 Poncikkkkkk bende kendi isteğimle oldum iz konusu bişey değil yani ince bi çizgi kalıyor acıya gelince parmağimız kesilince bile nasıl acıyo candan can çıkıyor acımazmı
Tiiffany Poncikkkkkk İlk dogumum kendi isteğim ile. Aslında bende normal düşünüyordum 9cm açılmamda olmustu ama cok korktum. Yapamıcagımı dusundum. Doktorda o an sen yapamazsın diye sezeryana alındım. Haliyler diger doğumlarımda sezeryan oldu Ben rahat gecirdim sonrasında bir sıkıntım olmad
Poncikkkkkk Btlklnc benimde yok . Benim eşim de normal doğum taraftarı kesiden korkuyor bişey olur diye ameliyat diye sonuçta. Bende hiç bir şey hissetmiyim alsınlar istiyorum çok kararsızım
Btlklnc Poncikkkkkk Sen bılırsın canım normalde kesi olmuck dıye bırseyde yok orda da kesıyorlar bazen ya da yırtılıyor dikiyorlar deforme oluyor vajına. Bunları da söyle esıne 😂
KeremikoBayky Bu postun altı karışır 😬😬🙊🙊 normali destekleyenler ve isteyerek sezeryan olanlar yer birbirini. Linç tayfa gelmeden fikrimi yazıp kaçayım. En güzeli en doğalıdır normal doğumdur. 39+1im doğum bekliyorum rabbim yardım etsin hepimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sadiyes Poncikkkkkk valla ikisi de bence kolay değil. Zaman yaklaştıkça ben de biraz korkmuyor değilim açıkçası. Ama ikiside cidden kolay değil gibi geliyor bana enazından sonrası ağrısız acısız olsun bebeğimin bana ihtiyacı varken ben başkasına ihtiyaç duymayayım diye düşünüyorum. Her türlü acı cekiliyor zaten birkere doğururken çekeyim sonrası sıkıntısız geçsin olarak bakıyorum. Bu yüzden inşallah bir sorun olmazsa ben normal doğum tercih etmek istiyorum.
Aynenkanka Poncikkkkkk şahsen bana sezaryen daha ürkütücü geliyor Allah nasip ederse ben normal olmak isterim tercih şansınız varsa normal yapın derim
Aybukeakar Poncikkkkkk normal dogum sancisini 20 saat cekip sezeryanla bitrdigim bi dogumum olarak söylüyorum kesinlikle normal dogum 20 saat sonnda 4 cm acilmam olunca suyum azaldığı icin mecbur sezeryan oldum dayanilmayacak bir sanci olmuyor zaten dayanamayacak duruma geldiginde bebek artik geliyor oluyor sezeryann sonu kotu oluyor kendinle ugrasmaktan bebekle ilgilenemiyorsun bile
SutlacimiYedimmiBen Benim icin normal doğum en guzeli en rahatı hemek ayaklanıyorsun kimse olmadan tek basina bebginle ilgilenebiliyorsun hemen dogum sonrasi istediğin gibi yürüyor istediğin gibi uzanıyorsun sütün hemen iniyor💪🏻👍🏻
maviruya SutlacimiYedimmiBen Kesinlikle. Zorunlu sezeryan oldum ama normal doğum çok istiyordum. Sorsan ne güzel sancı çekmeden kurtuldun diyorlar ama sezeryandan sonra sende bir süre bebek gibi bakıma muhtaç oluyorsun:( en azından ben öyle oldum. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim şayet olursa normal doğum istiyorum
maviruya Poncikkkkkk Zorunlu sezeryan oldum bana kalsa normal doğum isterdim. Ama normal doğum yapanların çoğu da sezeryan istiyor herkes kendine göre konuşuyor siz kendinize psikolojinize sağlığınıza bakın derim. :)
SutlacimiYedimmiBen maviruya nasil zorlandığınızi tahmin edebiliyorum ikinci icinde allh gönlünüze gore versin insllh