Meloo35 Kızlar burgerking , mcdonals falan yediniz mi bu dönemde birşey oluyor mu yani ben korktum biraz açıkçası yememde bir sakınca olur mu
umena Meloo35 yani yedim bir kez ama devamlı tavsiye etmem bide içindeki yeşillikleri yıkayın öyle yiyin pek hijyenik hazırladıklarını düşünmüyorum
2022bebeki Meloo35 Ay kusura bakmayın ama bu ara postlariniz hep yemek içerikli mi bana mı öyle geliyor?🤣🙊 Canınız ne cekiyorsa dozunda yemenizde fayda var
Meloo35 2022bebeki evet öyle canım istiyor açıkçası soruyorum ama yemekten vazgeçiyorum kilo alma korkusundan 🥹
FatmaAselinAnnesi_60 Meloo35 ye kiz can boğazdan gelir 😁bak ben hiç düşünmeden canımın her istediğini yiyorum
mickey Marketten hamburger ekmeği alıp köftesini de evde yaparak yiyebilirsiniz bence. Dışarıdaki hamburger köftelerin içinde ne var bilmiyoruz ve iyi pişmiyor sanırım. 🙂
Tubatgn Meloo35 Daha dün yedim. Neredeyse 20-30 günde bir yiyorum. Yani şöyle söyleyim. Hamileyiz hasta değiliz. 😊
Asliormanci Meloo35 avmde çalışıyorum haftada 2 gün evsen götürdüysem 4 gün mecburen yedim ev yemekleri yapan yer çok kötü yapıyor çünkü mecbur fastfood yedim bebeğe sakıncası olmadı çok şükür cola fanta içmedim ve yanındaki sosları tüketmedim ama bence gereksiz kilo aldım 31 haftada 12 kilo aldım
limoncicegim2 Meloo35 haftada bir yerim önünden geçersem yerim aklıma gelirse yerim yani anlıcağın hep yiyorum 😂 çünkü seviyorum ve canım hep öyle şeyler çekiyor
Aspenya44 Meloo35 yememeye çalışıyorum ama canım hep pizza patates kızartma hamburger döner bunları cekiyo normalde asla fastfood yemem bu halim nolucak bilmiyirum