gokcegokce Acıbadem istanbul epi sezeryan 38 bin doğum.1700 muayne 800 nst fiyatı haziran sonu fiyat değişicek dendi.Doktorum nihan hanım çok iyi
Love_my_girls Beylikdüzü istanbul medicana international sezeryan doğum 18 bin doktorum ışık üstüner muayene 850 tl çok memnunum
Merve2626 HappyMom Eskişehir Acıbadem hastanesi 615 TL muane ücreti 16.500 doğum ücreti epidural ekstra 2.500 TL daha alıyorlar
sema___k İstanbul Pendik Medicalpark Hastanesi Doktor Halide Yüksel Muayene Ücreti 800,00 TL Normal ve sezaryen doğum 15.000,00 TL İsteğe bağlı sezaryen ise 18.000,00 TL
Ecem95 HappyMom İstanbul bayrampaşa kolan Op dr selver kolan muayene :475 Nst:100 Spinal sezaryen:11.500 Normal: 8000 23 gün önce planlı spinal oldum bir daha olsa bir daha aynı doktor ve hastanede aynı şekilde doğum yaparım 🥰🤗
Seyma1612 HappyMom Bursa Medicana hastahanesi doktorum Fatma Sezgin eşimin işyerinin anlaşması olduğu için muayene 567 TL ödüyoruz anlaşması olmayan sigortalılar için 660 TL muayene ücreti. doğum sigortası yaptırdık şuan fiyat artsada bizi etkilemiyor 19.000 TL sigortası olmayanlar için sezaryen 23 küsürdü. Kan tahlilleri nst hiç biri sigortanın içinde yok sadece doğum fiyatı bu tahlil ve nst fiyatını bilmiyorum 🤷♀️
Derya15 Ordu / Fatsa Özel Medi-Tech hastanesi Serap Polat Cömert’e gidiyorum muayene 435 Tl. Çok ilgili cana yakın bir doktor. Doğum ücretini bilmiyorum
Aysemalemdag bzey bende Gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum doktorum emine dilşad hanım Muayne; 650 tl Doğum normal 15 bin sezeryan 17 bin ama haziran da zam gelicekmiş
Asellll34 Sakarya Adatıp Hastanesi Muayenesi 615 TL Normal veya sezeryan doğum fark etmeksizin 12.500 TL şuanki güncel fiyatıdır
Bernaaa35 İzmir sada hastanesi özel muayene 615 Doğum 16 bin diye biliyorum Doktor Cavit Mete Tarcan tavsiye ederim araştırirsaniz ne kadar iyi bir doktor olduğunu görürsünüz bilginiz olsun
Hbb50 Nevsehir kapadokya hastanesi 385 tl muayene en son gittiğim şimdi ne kadar bilmiyorum 26 haftaligim henüz normal yada sezeryan doğumla ilgili ücret bilgisi verilmedi .
Teyre Medical Park, Anodulu Sigorta tamamlayıcı sigorta yaptırmıştık doğum paketi dahil (9000tl) ilk ay hamile olmamak yeterli oluyor , ikinci ayda planladığımız gibi pozitiftik, 10 muayene + doğumu sezeryan veya normal farketmeksizin karşılıyor.