Busra92_ Kızlar 21+4 günlük hamileyim normalde şeker hastalıgım yoktu üç gün önce test yaptırdım tok 296 çıktı şekerim doktorum yüksek oldugunu söyledi ilaca baslamam gerekiyormus sanırım gebelikte şekeri çıkan var mı siz neler yaptınız
Dilaramurat Busra92_ benim de cikti diyet yapiyorum ben ne kadar uygulayamiyo olsamda hazir paketli seyler falan tuketmemeye calisiyorum ama benim sizin gibi tokluk sekerim yuksek cikmadi tam sınırdaymis
Semilk05 Busra92_ önce diyetle takip isterler sizden çünkü bana öle oldu çok yüksek çıkıyordu şekerim. 35. Haftada çıktı bende diyet yaparak ölçüm yaptım kontrole gittiğimde gösterdim gayet düzelmişti insülin vs gerek kalmadı
Busra92_ Dilaramurat hayatım boyunca bile diyeti hiç beceremedm ama korktum doğrusu bebeğime bsy olmasnda dikkat edicem bi seklde geçmiş olsn sizede
Busra92_ selinsmother normalde 24. Haftada gelmemi istemişti şeker yüklemesi için yüksek olnca pazartesi gel yapalım hemen dedi banada
selinsmother Busra92_ bende normalde 23 haftamdayım kilosu çok olunca yapalım dedi banada malesef 😢 sonuç çıksın bakalım var mı
Busra92_ Duygumut diyeti yaparımda ilaç falan kullanmak zorunda kalmam inşallah benmde sadece diyet yeterli olur umarm
civcivim0 Semilk05 ölçümleriniz kaç çıkıyordu açlık tokluk? Ben de 35+4üm yarın test vereceğim değerlerim olması gerekenin üstünde çıkıyor. Bebeğimin suyu fazla ve 2-3 hafta önde, iri bebek dedi doktorum
Busra92_ selinsmother inşallah cıkmaz geçmiş olsn sizede normalde bu kdr panik olmazdım bebek olnca daha tedirgin oluyo insan
Semilk05 Busra92_ öncelikle muhakkak diyetle denerler bi hafta düzelmezse eğer insülin başlamaları lazım
selinsmother Busra92_ tabi canım direk kendimizde çıksa önemsemicez de valla bende troid var bide yıprandım yemin ederim çok zormuş hamilelik 😭 sağlıkla bir an önce kucağımıza alalım inşallah
Busra92_ selinsmother tsh yüksek cktı daha ona girmedm bile miniklerimiz iyi olsn yeter dedgnz gbi sağlıcakla kucagmza alalım🥰
Fatma63_41 Busra92_ baya yüksek cikmis canim geçmiş olsun benimde bu değerlerde cikti doktorum dahiliye uzmanına yönlendirdi insülin verdi şeker.olcum aleti ayrıca diyetisyene gittim akşam saat 10da 12 doz insülin yapıyorum doktorumun belirttiği günlerdede ölçüm yapıp atıyorum beyaz ekmek un şeker tuz makarna patates karbonhidrat içeren şeyler tüketmemen lazim Bebisin sağlığı için
Busra92_ Fatma63_41 geçmiş olsn sanada canm Allah herkese şifa versin inşallah insülinden korkuyorm bende annem yıllardr iğne kullanıyo kendime yapamazsm diye inşallah gerek kalmaz
Fatma63_41 Busra92_ sagolasin cnm benim annemde yaklasik 20 yıldır yapıyor inşallah gerek kalmaz Rabbım saglikla evlatlarımıza kavuştursun inşallah
Pinar41 Fatma63_41 merhaba bir şey sormak istiyorum doktor bugün banada tiroid testi yaptırmalı istedi fakat anlayamadım tam bende hiç bir şikayet yok sizdeki belirtiler nelerdi acaba
Nazlimom Busra92_ bana ilaç kullanılmıyor yüksek cıkınca demişti insülin başlamamıştı hamileyken insülin vuruyordum diyet yapıyordum
Busra92_ Nazlimom sizede geçmiş olsun Allah hepimize şifa versin inşallah tez zamanda geçer korkuyordm ama basıma gelicek sanırm bebeğim sağlıklı olsn önceliğim o 🙏
Nazlimom Busra92_ doğumdan sonra şekerim gitti benim doktor hamilelikte oluyor ama diyetle dengelersen şekerin olmaz dedi doğum sonrasıda olmadi cok sükür sizinde olmaz insallah geçmiş olsun