Sevimlianne_adayi Umutlabekleyis valla doktor regl olunca gel dedi aşılama için ilaca başlanacak benim de 2-3 Şubat regl günüm bekliyorum
Rukiss35 Umutlabekleyis benime16 ocakta yapıldı aşılama sabırsızlıkla sonucu bekliyorumrabbim hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin ♥️
twinsmom_ Umutlabekleyis benim de 3 gün önce yapıldı aşılamam 30 31 Ocak gibi sonuç belli olur sanırım bende burda sizlerle beklemeye devam edeyim 🙏🏻😇
Sevimlianne_adayi Umutlabekleyis aynen tatlım Şubat günüm günüm gelince gidicem özelde yaptırdığımda klomen kullanmıştım ben
Nisanrrerdag Rukiss35 bnde 9 unda asılama oldum dun kan verdım 10gunumdu beta 22 cıktı pazartesı bıdaha kan vercem doktorum yukselmesı gerek dedı
Umutlabekleyis twinsmom_ bence o kadar erken baktırma adetinin tarihi gecmesini bekle cınku kesede göremiyosun erken ve yanıltabiliyo
Umutlabekleyis Nisanrrerdag cok erken olmuşsun ama değer gayet yeterli ben ilk aşılamamda senin gibi erken öğrenmiştim 16 cıkmıştı :) hayırlı olsun
twinsmom_ Umutlabekleyis adetim de 1 şubat normalde ama bakalım dayanabilirsem beklerim ama dayanamam büyük ihtimalle 🤭