Zehra-11 Kızlar Herkese Selam Nasıl Gıdıyor Son Haftalar Neler Yapıyorsunuz Benim Gibi Hiç Sancısı Olmayan Var Mı Artık Doğurmak istiyorum Ama yalancı sancı Dahi Tık Yok hergun yarım saat mutlaka yürüyorum günde 1 tane hurma yiyorum (cok sevmem o yüzden 1 ) squat felan yapmıyorum cok zahmetli gelıyo 😂 2 gundur De aşırı uyuyorum gözlerimi açamıyorum sizde durumlar neler Nasıl Gelecek Bu Bebişler Dua Edelim Birbirimize 🙏
Minnieand Zehra-11 benim arada adet başlangıcındaki gibi sancılarım oluyo. Bi de bacak içindeki kemiklerimde ağrım var. Pazar günü 2cmdi açıklığım şimdi 38+2bakalım ne zaman gelecek 🫣
Minnieand Zehra-11 bi de kullanmıyorsanız alaturka tuvalet kullanın ya da o pozisyonda oturup sağa sola sallanın
2022bebeki Zehra-11 Sancım, açılmam hiçbir belirtim yok🤣 Yürüyüş,pilates,squat, eğilme çömelme Allah ne verdiyse yapıyorum. Ahududu yaprağı çayı hurmada aklima gelirse. Halsizim dermanim yok bu da yeni güncellemem😵💫 Sağlıcakla zamaninda gelsinler inşallah
Zehra-11 Minnieand sagsalim alırsın insAllah kucagına yaşadığım ülkede altdan kontrol yapmıyorlar ne durumdayım onu bile bilmıyorum hayırlısı ile su gibi doğumumuz olsun ❤️🥰
Zehra-11 Mom-babyyy patron onlar zaten 😂 ama benım ki yerini sevdı herhalde 😂 hayırlısı ile alırız insAllah
Zehra-11 2022bebeki amın insAllah Sağsalim alalım kucağımıza Artık canları Ne Zaman İsterse O Zmn gelecek ama cok da bekletmesinler
Mom-babyyy Zehra-11 öyle yerlerini sevdiler ama mecburi gelecekler dört gözle bekliyoruz çünkü 😂 amin inşallah
Butterflyank 38+2 yım ancak bu aralar omurilik ağrım arttı diyebilirim, geceleri sık sık wc gitmekten tansiyonum da oynuyor inşallah kolay doğumlarımiz olur 💐🙂
kbralya01 Zehra-11 Bende 38+3 kızımın hiç geleceği yok hiçbir ağrı hissetmiyorum 🥹🤦🏼♀️ Ne yalancı sancı ne su ne nişan sıfır belirti sadece bol bol uyku hali okadar. Bide bebişimin hareketlerini az hissetmeye başladım 😏 sizde de böyle miydi
Ebelik kbralya01 son 2 gündür aşırı uyku var arada ağrılarım oluyor adet ve alt tarafım ama ne gelen var ne giden Rabbım hayırlısını versin
kbralya01 Ebelik bebişinizin hareketleri nasıl benim eskiye göre çok hareketli değil 🥹 yarın doktor kontrolüm var allahtan
Tugcelb Zehra-11 38+4 olacak 12den sonra, gelen giden yok. 1 cm açılma vardı salı günü şuan ne alemde gidiyoeum bilmiyorum. 2 gündür kasılmalarım var ama öyle pekte ciddiye alıncak gibi değil. Bel kasık ağrım zaten haftalardır ara ara geliyor. Yürüyüş hurma ahududu yaprağı çayı korunmasız ilişki çömelme squat çömelerek yer silme. Ne varsa yapıyorum artık gerisi küçük hanıma kalmış😂😂😂
Gebeliko Adet sancılarım oluyor bel ağrılarım oluyor akşamları özellikle çok yorulmasamda çekiyorum. Nst de sancılarım çıkıyor 38+1 ama doktor ağrım çok olur dye alttan muayne etmedi. Bazen sanki alttan kesiliyorum gibi bıcak ağrıları oluyor. Nişan mı bilmiyorum ama iki üç sederdir mukus kremsi akıntılarım oluyor. Bebek hala hareketli.