strong_mom Merhaba kızlar, bugün randevum vardı, 29+5 olduk. Dr bebeğimin ters durduğunu söyledi. (Baş yukarda, ayaklar aşağıda ) Böyle bir şey yaşayan var mı? Ya da bu gibi durumlarda neler yapılır tecrübeli anneler fikir verebilir misiniz?
Aysee6346 strong_mom bende 28+4 günlük oldum 26 haftadan beri bebeğim ters en son kontrole gittiğimde yine düzelmemiş doktor dedi 36 haftaya kadar vaktin var dönmez ise sezeryanla doğum yapıcaksın dedi
strong_mom Aysee6346 inşallah düzelir 🙏 Dr bana sezaryen doğum yaparız gibi bir şey demedi ama düzelme olmaz ise mecbur sezaryen doğum olur. Yeme, içme, hareket…vs tipi bir şeyler yapıp düzelme yapamıyor muyuz? Aklımda deli sorular 🙄
Aysee6346 strong_mom benim doktor dedi daha yerleri geniş dönebilir dedi ama 36 dan sonra çok ama çok az ihtimal var dedi bol bol yürüyüş yap dedi benimde aklımda deli gibi sorular var ama bekleyecez inşallah döner dönmez ise sezeryan olucak en azından 40 haftaya kadar beklemezsin dedi doktor
strong_mom Aysee6346 sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da.artık Allah’tan hayırlısı neyse o olsun diyeyim 🙏