Busra8080 gogus ucun dısarda mı? Eger degilse onun icin ozel aparatlar var gogus ucunu cıkarmak icin.gogus ucunun bıtun kahverengi kısmını bebegin agzına vermen gerek. Sadece gogus ucunu degil.Ben memeye vermeden once gogus ucuma sut suruyordum ki tadini kokusunu alsın.ben gogus uclarıma duZenli hindistancevizi yagı surmustum hic yara falan olmadı. Bebegini emİrmeyi sakın bırakma surekli dene. Oda bilmiyor garibim ben ne pozisyonlarda emzirdim en kolayı bebegin koltuk altında durdugu pozisyondu.ama bazen o da hosuna gitmedi.baska posizyona gectik.en mantıklısı İnternetten emzirme pozisyonları diye yaZıp tek yek denemek.hatta bence bu konuda bir ebeden yardim da alabirsin. İlk 1 ay zor geciyor. Uzulme. Arada verebilirsin mama ama mama versigin zamanlar mutlaka sutunu sag. Benim bebegim hic biberon almadı sonra inek sutune alerjisi cikti mamalarin da hic bicbirini kullanamadı. Bebis senşn bebisin sakin ol panik yapma. Bol bol gogsune yatır. Bebegini soy sende soyun cıplak ten- tene temasa gec. Seni uzen kimseyi de yanina alma. Bu konuda bebegin icin saglam dur. Sen ne kadar rahat olursan bebisin de rahat olacak.