alperenimmmmm 💣💣💣 ne sag ne sol ne sirt ustu hicbir sekilde uyuyamiyorum yokk 34 haftalik olduk galiba bundn sonra boyle siz nasil uyuyorsunuz annisler
ucan44 alperenimmmmm yastigi bacaklarinin arasina koy ve soluna yat sola yatinca kan akisin daha iyi oluyirmus hem senin hem bebegin denemelisin
alperenimmmmm ucan44 bu zamana kadar hel oyleydim simdi hic bir faydasi yok artik dikilip uyuyacagim galiba 😶
Minnosuveannisi Ben uyuyamıyorum bide üstüne bugün halıları falan serdim baya iş yaptım tabanlarım yanıyor ağırıyor çok kötüüü 😔
alperenimmmmm Minnosuveannisi sen de benim gibi temizlik hastasisin sanirim millet hamile olunca yerinden kalkmiyor biz dr habire is yapiyoruz
Annesininmelegi Saat kaç oldu haftalardır böyleyim işkence gece olmasından korkuyorum nasıl uyucam dıye ımkansız sağa dönüyorum sola donuyorm olmuyo ıçımden bırşeyler yırtılıyo kopuyor gibi hıc bı şekılde yatamıyorum
alperenimmmmm Annesininmelegi ayni vallahi agri sizi kaburgalarim eziliyor sanki bunu dogurayim bi daha ki cesaret isi vallahi
Minnosuveannisi alperenimmmmm neyse ki allah izin verirse son 16 🙏🏼❤️ Napalım sıkıntıdan vakit geçsin diye temizlik yapıyorum 😂🙏🏼
Gulsenagc alperenimmmmm kalk bir turla evin içinde azıcıkta hafif bastırarak mideden kasıklarına Doğru ovala çok iyi gelir sonrada uyumayı dene valla gaz bile sıkıntı yapıyor
Tubaeyvzz Daha şimdiden böyle ilerisi ne hazırlık biraz erken başladı ya tuvalete gidersin ya acıkırsın sağa sola derken gözünden uyku akar ve sen hala uyuyamamışsın yazık bize beee sabahlar olmaz oldu iyice 🤔