Elifdamlayildiz yolunda giden bi hamilelik başlangıcım vardı canım, neyse geçen hafta kontrole gittim herşey mükemmeldi, dedim ki tamam bu sefer gerçekten çok güzel bi hamileliğim olacak, ağrım sızım lekelenmem hiç bişeyim yok, benim pıhtılaşma testimde çok hafif sınırda pıhtılaşma çıktı yani coraspirin yeterli gelirdi diye düşünüyorum hatta kullanmama gerek bile yoktu, bana oksapar 4000 binlik yazdı, onu kullanır kullanmaz lekelenmelerim başladı, hemen diyo progestan başlayalım neyse onada başladım fitil formunu yutuyorum bide iğnesini karnımdan yapıyorum, lekelenmem o kadar yoğuna çevirip kanlar boşaldı ki direk oksaparı bıraktım, bugün üstünden 4 gün geçmiş oldu irtibat halindeydik ben iyi değilim diye eşim aradı konuşuyo dinliyorum, hocam diyor beta çok artmamış gibi sanki gerileme var diyor, demesin mi sağlıksız gebelik gibi duruyor diye, hiç demiyo ilaçları halâ kullanıyor mu bıraksın devam etmesin diye, resmen beni geçiştirdi inanamadım, eşime dedim biran önce bu doktoru değiştirme vakti gelmiş, Allahım herkesi merhametli halden anlayan Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın inşallah…