kbralya01 123mirver_ Seyhan medicalpark sezer Filiz Erdal’a gidiyorum çok memnunum canım doktorum iyi ki kendisini tercih etmişim birkaç güne de doğumum var allahın izniyle 🥹❤️
Busra_011 kbralya01 doktor hanım kendi telefon numarasını veriyor mu acil bir şey olduğunda ulaşmamız için
123mirver_ ipekozlutirass Eda hanımı birkaç arkadaşta iletti şuanda bende İstanbul’dan geldim çok bilmiyorum açıkçası Ayten hanımı çok duydum anaç bir bayan ona gidiyorum fakat hastaneyi hiç sevemedim donanım yönünden 🙏🏻
123mirver_ ipekozlutirass Muzaffer Şengülü de çok duydum doktorumu seviyorum ama hastane donanımı eksik gibi bilmiyorum araştırdınız mı giden arkadaşlar ??
Betulxxx 123mirver_ maddi sıkıntın yoksa ebru tarımı öneririm canım. Özel muayenesi var. Prof süper bir kadın
ipekozlutirass 123mirver_ benim ablam doğum yaptı memnundu. Şimdi ablam da hamile , beraber aynı doktora gidiyoruz. Başka biri devraldı hastaneyi.
Merve10 Ayten hoca çok iyi gözün kapalı güvenilirsin. Hastanenin donanımı eksik veya fazla bence o sorun değil sana lazım olan doktor zaten doğum kısmında sıkıntı yaşayacağın bir durum yok yakın zamansa arkadaşım doğum yaptı bir sıkıntı çıkmadı
nejvavin 123mirver_ metro hastanesine gidiyorum sezer filiz hanıma doğum için ona geçtim artık normalde balcalıya gidiyordum