bebek_firarda 32 haftalığız en geç 8 Mart gibi görünüyo ama hanımefendi ne zaman gelmek ister bilemem 🙈
Songulll46____28 Asiye6125 bizde şubat bebişiydik ama son anda ocak bebişi olmaya kadar verdik 36 haftalık erken doğum
minikprensesimm Ikicocukannesi32 evet canım iki kızım var biri 13 Mart 2021 doğumlu biri 02.Şubat 2022 doğumlu Buda hayırlısı ile 03.02.2023 olacak inşallah 🥰🙏
Ece61 Asiye6125 36+4 Şubat 14 tahmini demişti ama tabiki değişkenlik gösterebilir ama şu an bi tarih falan konuşmadık bekliyoruz
-MucizeMelegiim- Asiye6125 36+4 haftadayiz :) henüz net bir günümüz yok simdilik normal doğum dedi doktorumuz 🙈 sağlıcakla kavuştursun Rabbım hepimizi💕💕
Ikicocukannesi32 minikprensesimm gece uyku sorunu oluyormu benim kızım 4 yaşında oğlum 21 Ay bu oğlumun gelmesinede 3 hafta falan var şükür suanlik uykumu alıyorum ama doğum olunca nasıl olur bilmiyorum valla
Asiye6125 minikprensesimm hayirlisi olsun dogduktan sonra canuk kilo aliyolar benim kizim 4 kilo dogmustu bakalim beyefendi kac olacak ama sanki 3 bucugu gecmez gibi suan 2500 35 hafta .doktorda 36+ 1🤗
minikprensesimm Asiye6125 amin canım aynen öyle doğduktan sonra çok çabuk toparlıyor benim kızlarım hep zayıf doğdu ama suan çok şükür ikisi de iyi maşallah 🧿
bebekozen54 14 şubat gözüküyordu doğumum ama erkenden başladı sancılarımız 35+4 üm şuan ciğer geliştirici oldum yarında olucam 2 cm de açılmam var beklemedeyim
Asiye6125 bebekozen54 sabırsız minnak benımde kızım da oyle olmuşmu ama açılmam yoktu .Biraz daha durmuştu inşllah sağlıkla alırsın kucağına😍
Aybukekan 36+1 im üç güne randevum sezeryan istiyorumda umarım tarih verir gece uyuyamiyorum yalancı sancılarım çok dayanılmaz oluyor tarih net bir verirse biraz daha iyi hissedebilirim 🤔
Asiye6125 Aybukekan gelmis zamanin verir bence yada siz soylesin zaten az bi zaman kalmis sağlıkla gelsin inşallah🙏🏻
minikprensesimm Ikicocukannesi32 öyle aman aman sorunlar yaşamadım canım genel de hasta olduklarında oluyor oda biz büyükler de bile oluyor belli bi düzene koyunca herşey güzel ilerliyor biz sabah 7:30 fa ayaktayız gündüz iki kere uyku yaparız biri 30 dk biri 1:30 2 saat akşamda 8:30 en geç 9 da uyumuş oluruz.bi süredir böyle ilerliyoruz inşallah üçüncü bebişim geldiğinde de aynı bu düzeni devam ettirebilirim 🥰🙏
Songulll46____28 Asiye6125 2600 gr canım sağlığı iyi çok şükür ama evet sabırsızlık yapıyor gelecek büyük ihtimal