Selam kizlar 4 yaşında oğlum vardı. 2 yıllık bebek istiyorduk. Erkendi belki ama pkos da çıkınca bende moral bozukluguyla birlikte hırsa döndü korkuya döndü ya hiç olmazsa diye. Oğlum konuşmaya başlayınca bide üzerine kreşe gidince orda da bir kardeş baskıları. Pkosun getirdiği sivilceler gitmeyen kilolar bitmeyen sinirlilik hali ve sinir bozucu tüylenme. Ağır depresyon sürekli acaba mi adet geçikti hamilemiyim düşünceleri her ay eczane yolları birsürü negatif çubukları…..
Bu böyle uzar gider. Bazen mantıklı düşündüğümde saçmalama daha çocuğun küçük e bir tane zaten çocuğum var niye bu ısrar diye kendime kızıyordum en son Allah’ım sen verdin bana bu sendromu (hastalık demiyorlar buna ) basım gözüm üstüne ama şifamida yolla diye dua ediyordum.
Adetim geçikti 4 gün test yaptım negatif beklediğim bir şeydi zaten. Umursamadım daha snra baktım 25 gün olmuş bu memedeki acı karın ağrısı dedim doktora gitmeli iyi bı adet söktürücü istemeli. Doktor gel önce bı bakalım dedi hemen indirdim pantolunumu 😅 Napiyosun karından bakicam dedi. Ne yapayım alışmışım hep alttan muayeneye 🤣 Dedi hamilesin ben tabi salya sümük iyi bı ağladımm. 2 haftalık dedi ama bebeğe iki haftalık kese oluşur mu o an aklıma gelip soramadım 15 gün sonra testlerini yap gel dedi. Kalp atışlarini inşallah duyarız . Rabbim isteyen herkese versin inşallah 🫶 biraz karışık oldu sorum kese kaçıncı hafta oluşur. Bide son adet tarihime göre hamile kalmadım sanırım kafam karıştı biraz.Aydinlatirsaniz sevinirim ☺️