Sevgi2023 Merhaba hanimlar bugun sabah 6da seseryan oldum doktorum akwama kadar su ve cay haric biwey olmaz dedi akwam ne yoye bilirim ben?hastane yemeklero yemiyorumda evden marketsen aldiricam bi kac biwey🥺ne yiye bilirim yemek meyve ve ya cay falan icmek icin neleri kullana biirim Beni dikiwimi falan rahatsiz etmemesi gereken weyler☹️açim lutfen paylawin bilgilerinizi
Sevgi2023 Tugbaysima bana ozellikle Ekmek tuzlu yagli acili yeme dediler ama kek sayilmaz dimi yiye bilirim🥺dun geceden beri acim 😕
Tugbaysima Sevgi2023 ay kuzum kıyamam bana gaz çıkarana kadar bişey yeme gaz çıkartınca kek meyve suyu demişlerdi aç durma güçlü olman lazım güçsüz düşersin aç beklersen 😔
Deletedmom_33 Sevgi2023 hastane yemeği yedim ben daha çok sulu yemekler kabız olmamak için. Ama gece 2 de oldum öğlene doğru tuvalete çıktığım için burger, adana filan yemiştim 😅
Elaninannesii01 Valla ben sabah 9da sezaryan olmuştum akşam artık acimdan ölmüştüm dayanamadım 3 tane poğaça yedim bise olmadı ama bi sıkıntı filan olmadı
Smylcn_ Yoğurt, hoşaf, çorba, meyve suyu.. ben ilk 2 gün bu şekilde beslenmenizi öneririm biraz açlık oluyor ama gaz çıkarmada zorlanmamak için. Kabız olmamak için. Çünkü dikişleriniz olcak ıkınmak acı veriyor.