aslananne2 Belgin hanıma grand medicala giden doğum yapan veya şuan takipli olan anneler memnun musunuz ve zamla birlikte sezaryan ne kadar
Betulcoban aslananne2 ben suan gıdıyorum canm 10 haftalıkm daha duymustum iyi bır doktor dıye suanlk memnunum hatta devltte bebegımı goremedıler kurtaj dedıler belgın doktor bebegımj gordu hatta kalp atısını bıle dınlettı gulec yüzlü konuskan bi doktor ıns boyle devam eder..
gkcnn Frht-cnss ben ebru taşkent’e gittim çok ilgili çok güleryüzlü bir doktor her şeyin hep olumlu taraflarıyla konuştu doğumda da hep yanımdaydı çok memnun kaldım ben
aslananne2 Betulcoban Ben doktor değiştirmeyi düşünüyorum bir kez rutin kontorle gitmiştim belgin hanıma ama doğumalrı hakkında bir bilgim yok muayene ücreti ve doğım ücreti hakkında bilgin var mı
ilzannliy Betulcoban merhaba, ben de manisadayım. Belgin hanım riskli gebeliklere de bakıyor mu acaba bilginiz var mı? Instagramdan takip ediyorum güler yüzlü bir doktor gibi duruyor bilgisi tecrübesi nasıl ?
Betulcoban ilzannliy risklı gebelıklere bakıp bakmadıgı hakkında bı bılgim yok canm ,ama guler yuzlu bi doktor cana yakın konuskan suanlk memnunum Doktor Nahit Ata var grandda o tup bebek rısklı gebelıklere bakıyor dıye bılıyorum bı arastr ıstersen
ilzannliy Betulcoban evet nahit ata da tanıdığım doğum yapmıştı biliyorum ama belgin hanım daha sıcak geldi görüntü olarak. Hastaneyi arayıp sormak araştırmak lazım, teşekkür ederim 🙃
tugcedoganay1 @aslananne2 bende hakan beye gidiyorum grandmedical de 26 haftalık hamileyim ondan başka doktora gitmedim çok memnunum
Frht-cnss tugcedoganay1 merhaba doğum ücretlerini öğrendiniz mi ben manisalıyım ama tayinciyim bayramda gelicem Hakan beye mi gitsem Belgin hanımamı çok kararsızım