Selam kızlar sonunda bende sağ Salim kavuştum melegime. Geç oldu ama güç olmadı. Öncelikle sezeryanı abarta abarta kötüleyenlere asla inanmayın benim gözümü okadar korkuttular ki hem normalden hem seseryandan korkuyordum. Gelelim o malum güne 😍. 3 Aralık günü sabah beyaz renkte nişanım geldi. Ve iki saat sonra hafif hafif sancılarım gelmeye başladı 45 dk da bir 30 dakikada 20 dakika 10 dakika derken akşam saat 8 oldu ve sancım 6 dakika da bir gelmeye basladı ama dayanılmayacak şekilde değildi kasıklarımda ve alt tarafımda hissediyordum. Akşam yemeğimi yedim saat 8.30 oldu ve artık hastaneye gitme vakti gelmişti çantamı aldık hastaneye gittik. Alttan parmakla baktılar ve ultrasondan bakıldı kan aldılar nst ye bağlandım ve sancım kesilmişti hic cıkmıyordu. Bisey yapamayız dediler. Suni sancı verin bebek 41 haftalık odu kakasını yutacak dedim ve haftasonu olduğu için suni sancı veremeyiz deyip beni eve gönderdiler. Ve bunu yapan hastane Konyada 15temmuz kadın doğum ve çocuk hastanesi… Eşim ve babam sinirlendi bide baska hastaneye gidelim dediler. Selçuk üniversitesi tıp fakültesi hastanesine gittik ve 45 dakika ultrasonla bakıldı bebek incelendi. İki kişi de alttan elle muayene ettiler ve mavi önlük geldi bi anda noluyor dedim sezeryana alıyoruz esyalarını yakınlarına teslim et dediler bi anda şok oldum😄😄. Zaten ben de sezeryan istiyordum normalden çok korkuyordum 🙈. Önlüğü giydim nst ye bağlandım 30 dakika öyle bekledim ve hemen önümdeki yatakta kadının biri normal doğum yaptı çığlık çığlığa resmen bebeğin çıkışını gördüm korkudan okadar titriyordum ki anlatamam yani o korkuyu 😱🙈 ameliyathane hazırlandı ve artık doğum vakti gelmişti. Belimden iğne vurdular üzerimde buz gezdirdi hissediyormusun dedi evet dedim bikere daha vurdu onuda hissettim genel uyutun beni dedim ve anesteziyi verdiler. Doktora kac dakika sürer dedim senin için 3 dkka dedi ve ben o arada uyumuşum gözümü açtığımda sıcak odadaydım ve aşırı titriyordum. Titremem gectikten sonra bebeğime gitme vakti gelmişti. Odaya gittiğimde annem ve bebeğim beni bekliyordu anneme ilk sorduğum şey güzel mi oldu 😄😄😄 niye öyle dedim bilmiyorum kızmayın 😄😄. Annem de. Çook güzel dedi bana gösterdi beyaz tenli masmavi gözleri beni benden aldı ve çok şükür sağlıklıydı 😍😍. Benim de hiç ağrım olmadı göbeğim kalmadı bebeğim bugün 47 günlük ve kendimi hiç dogum yapmış biri olarak hissetmiyorum ağrı sızı hic olmadı doğumdan 7 gün sonra yataktan kendim kalkabildim yani o derece iyiydim hayattaki bütün şansımı doğumda kullandım sanırım 😄😄. Meleğim şuan kucağımda ve bakmalara doyamıyorum çok şükür 🤲🤲. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. MERAK ETTİKLERİNİZİ SORABİLİRSİNİZ KIZLAR ALLAH HERKESE EN KOLAY DOĞUMDAN NASİP ETSİN ♥️♥️ BEN KAVUSTUM
DARISI BAŞINIZA 🥰🥰