mahirarifmomy Smkbr Benim ilk bebeğim de iki hafta önden gidiyordu iri bebekti. Ancak değerlerde çıktığı gibi yüksek kiloda doğmadı 37 haftada 3,500 denmişti 38+5 te suni sancı ile 3,240 doğdu. Bence korkmayın dua edin. Hayırlı doğumlar dilerim 🙏🏻
NobleMom Smkbr benim ilk hamileliğimde doğuma girmeden bir gün önce 3500 kilo dedi doktorum bebeğime. Normal doğum yaptım kızım 3150 gr olarak doğdu. Ultrason ölçümleri yüzde yüz doğru olmuyor 500 gr’a kadar artı-eksi yanılma payları oluyor. Benim doktorum çatı darlığı ve bebek kilosu normal doğuma engel değil demişti. Bencede öyle. Eskiden sezeryan yoktu ve herkes bebeğini normal doğuruyordu. Tüm dünya da sezaryen doğumda birinci sıradayız. Doktorlar bas bas bağırıyor gerekmedikçe sezaryen tercih etmeyin diye. Yanlış anlaşılmasın ben iki doğum arasında bir fark görmüyorum. Bende mecbur kalırsam olurum tabiki. Sadece hem anne hemde bebek için çok sağlıklı bir durum olduğu için elimden geldiğince bu konudaki fikrimi etrafımla paylaşmaya çalışıyorum. Benim kız kardeşim için çatın çok dar dendi. Kemiği çok aşağıdaymış. Ama doktorumuz kesinlikle olmaz sen normal doğurursun dedi yapmadı sezaryen. 3500 kilo bebeği çatı darlığına rağmen toplam 4 saatte doğurdu. Çokta kolay oldu doğumu. İyi düşünün derim. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏🏻🌸
Lazz61 zu98yb 2 çocuğumu da planlı sezeryan ile 38. Hafta da aldılar hep. 2800-3300 kiloları sorun olmadı hiç
zu98yb Sedaisgorenn yaa çok iyi geldi yaziniz inan ki teşekkür ederim ❤ allah uzun ömürler versin çocuklarımıza😍