Sudeuzum İkinci gebeliğim mahvoldum kızlar ilki de böyleydi nasıl geçiyor günleriniz benim gibi yaşayan varmı 😔
Nekhbet Sudeuzum bende aynii canim bu hagta sukur daha iyiyim 12 haftalik olduk. Geçtiğimiz 2 hafta berbat gevti hic hirsey yiyemedm ona ragmen kustum hep yattim
Seval2468 Sudeuzum benimde 2 gebeligim oğlumda dogururken bile kustum buda aynı gidiyor calisiyorumda isyerinde aşırı zorluyor beni
noluyosanagenemiross Benim ilk gebeliğim yatalak oldum resmen Allahım size daha çok yardım etsin çocukla zor olur ya 🤲🏻🥺
Sudeuzum noluyosanagenemiross Amin inşallah canım çok teşekkür ederim zor inanki Allah’ım siizede yardım etsin inşallah geçer bugunler inşallah 😔
M2k2_i-2 Zoofere başladım 14+6 yım hala devam ediyor serum yemekten yoruldum inanın kızlar su içmeyi o kadar çok özledim ki
Sudeuzum M2k2_i-2 Ah kuzum Allah yardımcın olsun bende çok özledim su içmeyi yemek yemeyi 😔 bebislerimiz sağlıklı olsun da inşallah zoofer iyi bir ilac mis acaba faydası olmadı mı sana
M2k2_i-2 Sudeuzum valla daha dün başladım o yüzden daha net bişi diyemiyorum çünkü daha görmedim faydasını açıkcası rabbim sağlıkla nasşp etsin diyorum hemen bu kalan günler geçsin bitsin 🥺
Sudeuzum Seval2468 Allah’ım yardım etsin kuzum ben ise gidemiyorum artık heralde ayrilicam işten 😔 Allah yardımcımız olsun kızım da ben öyleydim şimdi 5 haftaligim inşallah hep böyle olmaz ya 😔
Nekhbet Sudeuzum ilaç içiyorum kuzum. Ona ragmen bulaniyo ama kusmam gitti ve en azndan yemege basladim az da olsa