Deletedmom_116 Nurkcy vitaminli beslendikten sonra bı sorun olmaz. Ben önceden çok severdim hamilelikte tiksindim içemiyorum . Maerket suttunu içtim bı kaç kere Baktım olmuyo gene bıraktım icmeyiBi sorunum yok şükür
Deletedmom_116 Ama arkadaşlarda yazmış peynir yoğurt çok tüketirim yemekten falan çok onları tüketirim
Bfmom Nurkcy bnce ev yapımı yogurt ayran çok daha faydalı. Pastörize sütlerin zaten besleyici değeri bnce çok az. Eğer illa içmek istiyorsanız belki salep ya da kakaolu falan deneyebilirsiniz. Ben besleyici değeri az olduğunu düşündüğüm için yogurt tüketmeye daha çok dikkat ediyorum.
Bfmom Sseennaa kesinlikle katılıyorum. Yogurttaki maya bakterileri falan çok faydalıymış. Hele ev yapımı olursa aşırı faydalı.
Cayvarmiya teachervera yorumunu gördüm süt içmeyen ben gittim süt içtim teşekkür ederim ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Aecer Nurkcy ben de ilk birkaç hafta içtim sonra midem bulandı. Doktoruma sordum, yoğurt peynir yediğin sürece hiç sıkıntı yok süt içmesen de olur önemli değil dedi
Sila66 Nurkcy benım önden gıdıyor gelısımı ıcemezsen kendını zorlama çünkü zor bısey tıksınmek kusmak
Limonzeytin Nurkcy süt içemiyosan süt ürünleri tüket skntı olm pynr yoğrt ayran kaşar gibi bunlar önemli çnkü
Dmttthemum Nurkcy canım benim doktorum perinatolog süt içmeyi önermedi bana bebeklerdeki süt alerjisinin en büyük sebebi hamileyken süt içmekmiş ben de sütü hiç sevmem valla hiç tüketmedim yoğurt ayran kefir tüket
Kirmizibalik1 Nurkcy olsun canim sorun degil ki,pastorize sutlerde ne fayda var? Ayrica yogurt sutten cok cok daha faydali zaten uzmanlar soluyor. Yogurt bol ye ev yogurdu mumkunse , kefir ekle birde ogunlerine..🥰