Burcucicek Merhaba bir şey sorcam sizlere mesela bebis 40 haftasını doldurdu ancak kanala tam yerleşmemis sancı ve açılma yok. Doğumu suni canci verip başlayabilirler mı normal doğumla. Yoksa sezeryan minolur sadece
Dilara556 Burcucicek bende 40 haftalık oldum bugün öğreneceğim size de haber ederim normal diye planlamıştık biz bakalım doktor ne diyecek
Fadimegnl Burcucicek bende normal doğum istiyordum bebek kanalda bile ama sancı yok gelmiyor suni sancı verelim demişti doktor o sancı da 2gün bile sürüyormuş ben korktum Çarşamba ya kadar beklemeyi düşünüyorum sonra sezaryen doğum olurum
Berfindmrcan21 Burcucicek ablam 42 haftayı doldurdu bebek gelmiyordu cuma başlatacaklardı doğumu ama salı günü sancıları oldu hastaneyr gitti suniyle desteklediler bebeğin kafası kanala girmiyordu saat 12 de hastaneyr gitti 8.50 de doğum yaptı bebeği şuan 1 buçuk aylık maşallah çok sağlıklı
Mom_90 Fadimegnl benim 6 saat sürdü 3 santim acklikla yatsm yapıldı başı tam dönmemiş dedi suni sancıyla döner dedi ve gerçekten öyle oldu 11de yattım 6da dgrdum 37+4 te ve şuan bebeğim 10 günlük ve bende hep korkuyordum suni sancı dan çok evet çok ağrı çektim ama inanın kucağınıza alınca bukardarmiydi diyorsunuz.
Dilara556 Burcucicek gittim canım 41 e kadar 3 günde bir çağırdı ntsye . Doğmazsa cuma suni ile doğurtacak
Halimbey Dilara556 benim oğlum 3340 doğmuştu çok da minik olmuyorlar aslında uzun boyluydu oğlum 55 cm 3340 gr gayet ele geliyordu çok minik değildi
Dilara556 Burcucicek bakalım fark ediyor dedi doktor 300 gr fazla ya da az olabiliyor dedi sağlıklı olsunda