Sulte rachelgreenn oğluma 12 haftalikken kız dedi 21. Haftada oğlan dedi oğlum oldu değişir yani alışveriş kıyafet için falan soruyorsan erken henüz bekle derim ama meraktansa değişebilir
Rmysbyzt rachelgreenn o haftalarda yanılma olabilir. Bizim doktor 14. Haftada kıza benziyo dedi. 16. Haftada %90 dedi ama ben detaylıyı bekledim emin olmak için. Allah izin verirse kızımız olucak. Sağlıklı sıhhatli olsunlarda🤲🏻🌼
Papatyaa_01 rachelgreenn bana 12.haftamda küçük bi ihtimal kız dedi, 16.hafta %90 kız dedi ama ben yinede detaylıyı bekledim 21.haftada detaylıda %100 kız dendi benim değişmedi yani :)
femme Yaseminztrkzcan bende 12. haftada gıttım sordum soylemedı 😊 sanırım o takıntılı doktordan bı tanede bende var şuanda 14+1 olduk 01 şubatda gıdıcem. o zamana kadar 16 da bıtıyor cok heyecanlıyım 😊
femme rachelgreenn öyle bıı doktora denk gelemedım :D asla tahmın bıle yapmıyor , benı hyeccandan öldürecek :D
rachelgreenn Ay kızlar inanmıyorum Sulte 3kuzuAnnesiyim msmerveacar Elfelf0 Papatyaa_01 özele gittim bu sefer başka doktor erkek dedi neye inanacağımı şaşırdım😂
3kuzuAnnesiyim 3kuzuAnnesiyim ilk foto kiza benzio 2. Erkege ve bugunkude erkege yani o zmn erkk bnce:)
Mervegc rachelgreenn çok erken değişebilir zaten 12.haftada nasıl bir tahmin söyleyebiliyor anlamiyorum. 16 dan sonra ki bazen o hafta bile erken . Biz 18 de öğrendik ben yinede emin olmak i in detaylı ultrasonu 22.haftayi bekledim