Rabia_zeynep61 DefCan01 inşAllah bir an önce gelsin artık Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin🤗☺️ ben de herşeyi yapyorum neredeyse hala bir belirti yok 39+4 bizim de ☺️
Rabia_zeynep61 DefCan01 ay doğmuşş yeni gördüüm ☺️çok şükürr kavuştunuz sağlıkla büyüsün artık 🤗suni sancı oldu mu kendi sancınız mıydı
DefCan01 Rabia_zeynep61 Suni verdiler boyu uzuyor beklemeyelim zorlaşmasın doğumun dediler direk yatış zaten 1 cm açılma vardı geçen haftadan 2 cm dedi suniyi verip yüzde elli açılma sağlandıktan sonra kalan yüzde ellilik kısmı suyumu patlatıp kendi sancimla çektim. Çok şükür oldu bitti toplanmaya çalışıyorum darısı bu anı bekleyenlere sağlıkla girin sağlıkla çıkın inşAllah hepiniz 🙏
DefCan01 Lavina Allah razı olsun, Rabbım bütün bebisleri sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Gerçekten Allah hepinizden razı olsun dualar o kadar iyi geldi ki anlatamam.
DefCan01 SeKa26 Bunun için biraz kararsızım kimseyi etkilemek istemiyorum çünkü zor oldu biraz. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Siz de bu anı bekliyorsanız eğer Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏
Bonjouratous DefCan01 Yaa gözünüz aydın demek doğumunuz sağlıcakla oldu. Allah hayırlı evlat eylesin. Güle güle büyütün 🥰 ben de bugün 41+0 la bekliyorum🥴 perşembe kendileri başlatacak doğumu. 41+2 . Tam olarak kaç haftalık doğum yapmış oldunuz. En son açılmam yoktu benim ama dün iki parça halinde yoğun kıvamlı akıntım oldu ama kanlı ya da pembe değildi. Aceba bende de yumuşama açılma vs var mı diye merak ediyorum. Doğumunuz ne kadar sürdü. Zor oldu mu. Dikişiniz var mı. Ay çok soru sordum ama beni en iyi siz anlarsınız 🙈 müsait vaktinizde beni aydınlatırsanız çok sevinirim 🌺
Rabia_zeynep61 DefCan01 çok şükürr atlattınız, kucağınıza aldıktan sonra hepsi geçmiştir inanıyorum ki. Hoşgeldi bebişinizz, 🤗💕🥰 amiin inşAllah bizim de 24 ü gecesi sancıların gelmesiyle geldi sonunda paşamız, darısı bekleyenlere inşAllah
Yeni_anne01 DefCan01 ananas ye canım açılman kolay olur bulursan bide hurma ama kuru hac hurmasida diye de bilinir allah tez zmanda sagliklı kucağinı doldursun herkesin