Eda06 Kubra0123 benimde her iki gebeliğimde silik çıkmıştı hamilesin canım. Ama eğer testte ilk başta bi şey yoksa sonradan yani 1 saat sonra falan çıktıysa hamile değilsin.
ardaada Kubra0123 hayırlı olsun bende silik çizgiyle öğrenmiştim. Kandi testi ver betayı 2 günde bir takip et canım sağlıkla gelsin inşallah
Kubra0123 İlk iki dakikada çıktı sevinsemmj üzülsemmi bilemedim. Eşim benden başka kızlara sarkıntılık yaptığını erkek arkadaşıyla msjlasmalarini yakaladım. Unutamıyorum aklımdan çıkmıyor yaptığı guvenim kırıldı. Tekrar güvenim yerine gelirmi bilmiyorum 😢
Kubra0123 Evet herşey netti hatasını da kabul etti yalvardi yakardı nasıl biri olmalı istiyorsan öyle olucam dedi kendisi müzisyen etrafında cok kız var. Ve güvenim kırıldı artık.
Sinem0135 Kubra0123 çok üzüldüm kuzum ama üzülme suanda gebelik durumunu da etkileme . Bırak o da hatasını anlasın yüz verme . Daha doğrusu kendıni düşün bencil ol şıan beklediğin çok mucize bir olay var . Hiç kimse için değmez . Akışına bırak . İnşallah en kısa sürede hayırlı olaylar yaşayıp durumunuzu toparlarsınız 🤲🏻❤️
Ela344 Kubra0123 hamilelik var gibi gözüküyor canım hayırlı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏🏻🥰
tecrubesizanneadayi12 Kubra0123 ay çokk heyecanlııı😍🥰rabbim sağlıklı bir hamilelik ve sağlıkla kucağınıza alacağınız bir bebek nasip eylesin