Btlll07 Hani derler ya erkek tez canlıdır kız zamanını bekler falan ya da tam tersi gerçekten böyle birşey var mı?
Anneadaylari34 Btlll07 bende erkekler 1 hafta 10 gün geç dogar diye duydum bilmiyorum tabi, bu arada bende bi oğlan annesi olcam nasipse
Biroglanannesiii Btlll07 39.haftasında mecburi sezaryen doğum yaptım ama ne gelen vardı ne giden yani sezaryen olmasaydım daha duracak gibiydi karnımda 😂
EymeninAnnesi__ Btlll07 35 haftalıkken gelmek istedi oğlum doğum sancılarım başladı zar zor durdurduk 3 hafta yattım nerdeyse 38 de doğuma girdim
Btlll07 Minikmucizem10 bende 38 den sonra tetikte olayım diyorum tam bayrama denk geliyor o haftamızda 😄
Annecim58 Btlll07 doktor bana 41 .haftaya kadar yolu var demişti 38.haftada suyunun gelmesiyle yaptım doğumu ilk oğlumda oldu bu şekilde şimdi 2.ye hamile yım bilmiyorum bu kaçta gelecek inşallah abisi gibi kendiliğinden sağlıklı gelir
Btlll07 Annecim58 inşallah canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin 🥰 demekki soylenen şeyler hurafe 😄
Minikmucizem10 Btlll07 desene asıl bayram gibi bayram sizde 🌸 sağlıkla gelsin inşallah tam zamanında gelir 🧿
minikkurabiyelerinannesi Btlll07 ilki 36+2 (kaybetmiştim ama ) ikincisi 29+4 çok şükür sağ Salim yanımda 🌸 ama çevrem de hep erkek benek geç doğar derler kızlara aceleci derler 🤍