Fatmaakoglu mylittlebabym maşallah bakalım bizimki ne olacak bende eşim kollarımı bilezik doldurdu bana almıştı o şekil gördüm
Fatmaakoglu Annecim58 bilmiyorum ki bı yandan geç öğrenenler var yaa benimde öyle olursa diye diyeoum 12 de öğrenilir mi acaba
Annecim58 Fatmaakoglu tabi doktor un tecrübesiyle de çok iyi bakanlar var ben 12.haftada çok net pipiyi görmüştüm kontrol de he Dr göremez se de kız geç gösterebiliyor ama pozisyonu yakalarsa doktor söyleyebilir
Tuccceee Ben hamile olduğumu bilmeden gördüm kolumda bilezik takılırdım. Daha sonra yakamdan 4 tane altın takılıydı. Ondan sonra tekrar tekrar altına gördüm. Oğlum olacak inşallah. 16. Hafta da cinsiyet öğrendim en son 20+2de dr direkt bu da pipisi dedi 😀😀
Fatmaakoglu hayalperest2310 maşallah bakalım artık bizde haftaya gidecez doktora kaç haftalık ogrendiginiz siz
Aysenur222 Fatmaakoglu altın para bunlar agırlık tır canım üzerinizde agırlık var sizin haneninizin içinde benim annem cok iyi rüya yorumcusu o hep öle der
Fatmaakoglu Aysenur222 ayy ne bilim nazarı olmayan kimler varki herkeste bı nazar ağırlık oluyor Allah kötü gözden korusun hepimizi
Bebekliannee Fatmaakoglu arkanızdan birileri konuşuyor altın görene öyle derler. Ben çeyrek görmüştüm oğlum oluyor 💙
Fatmaakoglu Bebekliannee burdan ne çıkıyor demekki Allah bilir cinsiyetini bunlar öyle söylenti nasibimizde ne varsa o hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah
Aysenur222 Fatmaakoglu işte değmiştir agırlık denir cocukla alakası yok rüyanın emin ol hamile kadınlar piskolojik olarak herşeyi cocuga ve cinsiyete baglar buda benim fikrim kendini oku derim
Deletedmom_116 Fatmaakoglu 😂😂Bende 22 tane bileziğim olduğunu gördüm 🤣🤣🤣 Ama aklımda altın falan hicbisey yoktu yani nasıl oldu bilmem 20 haftaligim oğlum olucak Kiza yoruluyo diye duydum i yuzdne demek istedim🌹
Annecim58 Deletedmom_116 Kız geç gösteriyor ama yinede olabilir ben 12 ve 13.haftalarda net gördük doktorla bacak arasini
papatya-0 Fatmaakoglu altın kız demekmis canım annemler teyzemler altın görmüşler kızları var teyzemin gorumcesi altın bilezik takmış kızı olucak hayırlısı olsun 😊