nrslkskn Dmr 37 bin normal doğum 40 bin epidurel normal. Ama bunlar özel sigorta anlaşman varsa geçerli oluyor.
Sadiyes Ben Bakırköy acıbademe sordum uzman doktor normal doğum fiyatı 33 binden başlıyor prof. Falan olursa 47 binleri buluyor. Gerci bunlar işte doktorlu fiyatı. Benim doktorum dışardan gelecek o yüzden nekadar derler bilemiyorum
Beyza44 mysweetbabyy söyle biz doğumu hastane de yapıyoruz ama muayene ve testleri doktorumun kendi kliniginde yapıyoruz yani fiyatı hastaneden değil doğum paketi olarak doktordan aldik 💐
mysweetbabyy Hanife61 Aytaç yüksel en kıdemli olan o zaten hem profesör hem perinatolog siz kime gidiyorsunuz şaşırdım fiyatı görünce ocak zammindan sonra aramıştım bir de açıkçası acaba tekrar mı zam koydular
Hanife61 mysweetbabyy ben 2 doktor takibindeyim Op dr Aysel Özkaynak birde perinatoloji Ahmet Tayyar bey ama ben fiyat almadım tabi özel sigortamız var yarısını karşılıyor ama doğum paketlerini sorucam yine de yukarı da yazan doğru sanırım ama 🥲 çünkü duyduğum kadarıyla 43 sezeryan 30 civarı da normal doğum diyorlar sormak araştırmak gerekiyor 🙏🏻🤷🏻♀️ Kaç haftalık bu arada 🤎
mysweetbabyy Hanife61 cnm simdi aradım 31 bin dedi sezeryan profesör simdi altunizade ile atakent arasında fiyat farkı olabilir atakentte sgk da geçiyor
Hanife61 mysweetbabyy szinde var mı özel sigortanız belki indirimli fiyatınızdır hangi acıbadem ben Altunizade acıbademdeyim ama net fiyat bende bilmiyorum tabi☺️
mysweetbabyy Hanife61 atakent acibadem Mehmet Aytaç yüksel canım sigortam vsr sigortalı 45 bin dedi sgk ile daha uygun oluyor
mysweetbabyy Hanife61 canım dün benim kontrolüm vardı sgkli profesör sezerysn spinal 31 bin TL ekstra epidural istersek 32.500 dedi haber vereyim