Defnesmom33- Kızım 20 günlük oldu. İki üç gecedir hiç uyumuyo . Bu gece ise tamamen uyumadı . Kimyon , hurmana rezene çayı herşyı denedim ama sürekli ağlıyo ve ayaklarını karnına çekiyor. Bilgisi tecrübesi olan paylaşabilir mi
Semanur21 Defnesmom33- kabızlık durumu var mı yoksa kakasını yapıyor mu verdiklerinize rağmen gazını çıkarmadı mı
dilinkopsunemi-bisus Defnesmom33- göğsünde uyumak istiyordur ama uykuya dalamıyordur gazı olsa az da olsa emer
EymeninAnnesi__ Defnesmom33- gazı vardır canım damla kullanabilirsin doktor tavsiyesiyle. Benim oğlumunda 21 günlükken başlamıştı gaz sorunları
Defnesmom33- Semanur21 kabız diil .yapıyo tuvaletını . Gaz pek yapmıyor sancısı var gibi. Sürekli emmek istiyor. Meme 24 saat ağzında kalsa yok demez
Semanur21 Defnesmom33- gazını çılaramadığı için karnı ağrıyordur zeytinyağıyla karnına masaj yapabilirsin bide karnı sert mi ellerin sıcak olsun ki daha çok sancılanmasın gaz damlasıda doktor vermedi mi
Semanur21 Defnesmom33- canım eğer gazı yoksa demekki ya tam doymuyordur yada seninle temasta olmak istiyor göğsünde uyumak istiyordur
EymeninAnnesi__ Defnesmom33- totosuna zeytin yag sür muhtemelen doktorda verecekti zaten gaz damlası . Zaman geçtikce damlalarda fayda etmiyor zaten gaz çogaldıkca
Semanur21 Defnesmom33- ek olarak mamada veriyorsan doyuyordur ya gazı var yada tamamen seninle temasta olmak istiyor devam ederse böyle bence doktorunla görüş
Aslihanfs Bir kolik bebek büyütmüş anne olarak söylüyorum bebeğinizin gazı var cok yüksek ihtimalle. Gazlı bebek sürekli emmek ister ağzı sürekli meme arar. İyi bir cocuk doktoruna götürün lütfen bebeğinize uygun bir ilaç başlıycaktır. Biz sütüm yeterli oldugu halde aptamil prosyneo serisi mamayı kullandık ve nurse harveys collex şurup kullandık 17 günden 9 aya kadar bu şekilde devam ettik ve cok şükür atlattık