Alpivecinar Sahnedekimadam büyük ihtimalle evet gebelik ilerledikçe soldan sağa geçiyor sonra yine sol sonra sağ sonra ikisi birden sonra iç kısım sonra kramplaar vs vs Allah yardımcımız olsun 😂🙂🤝
Luna-9 Ne sol bacağı sağ bacak bilekler sırt ağrısı ağrımayan tek yeriniz yoktur gebelikte mfmd üstüne uykusuzluk oh miss
Alpivecinar Sahnedekimadam tam olarak nasıl bir ağrı ki diz tarafında mi kalçaya doğru mu benim hamileliğin başından beri bacaklarım ağrıyor özellikle erkek bebekte cokk oluyor benim ilki de erkekti buda erkek ikisindede bulantım hiç bişeyim olmadı sadece bacak ağrılarım ve mide yanma oldu :(
Sahnedekimadam Alpivecinar Kalçadan geliyor damarlarım acıyormuş gibi bastırma hatta vurma ihtiyacı duyuyorum sabah doktora gidicem zaten de yine de fikir almak istedim
Alpivecinar Sahnedekimadam ah evet aynısı magnezyum eksikliğinden oluyor genelde ben ilaç yerine soda içiyorum da pek işe yaramıyor Allah yardımcın olsun canım
Sahnedekimadam Alpivecinar Öyleyse sorun yok kör olası internette dolaşım bozukluğu yazıyor😄teşekkürler
Nzlsgt_1 Benim sol bacağım ağrıyor gebelikle alakalı önceden hiç öyle bir seyim yoktu üstüne dahi zor basiyorum topalliyorim yani o derece
Sahnedekimadam Nzlsgt_1 bende öyle demir ve d vitamini benimde kalçadan sol bacak sadece , birazdan doktora sorucam magnezyumdan mı diye