Yaprak_erdu Tan-su Ben de sezeryan olacağım ama o kadar çok gün vermiyor diyebilirim 10 gün veriyor sadece hayırlısı canım
Yaprak_erdu Demirhan_baby maşallah canım ben de bir gün sonrası Hayırlıysa da inşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi
Yaprak_erdu Arabia Hadi inşallah Bugünden itibaren Ağrın da başlayacak canım kolay gelsin Allah yar ve yardımcın olsun
Lutfiye20 Yaprak_erdu 54 gün kaldı kızıma kavuşmaya 9 yıldır yolunu gözlüyorduk 9 ay daha uzun sürdü 9 yıldan😂
Yaprak_erdu Lutfiye20 ya Maşallah gönlünce olsun İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın Allah yar ve yardımcın olsun canım o kadar sabretmişsin biraz daha sabret Allah geç veriyor ama güzel veriyor
Yusufvolkan Aylavyu21 senin son günlerin ayy çok az kalmış Rabbım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Yaprak_erdu Zehra19_ yarından itibaren 2 rakamlı sayıya geçeceksiniz inşallah canım Allah yar ve yardımcın olsun
Yusufvolkan DefCan01 sen doğurdun doğuracan ayyy sağlıklı al yavrunu kucağına inşallah darısı bekleyenlerin ve benim başıma 😁
DefCan01 Yusufvolkan son 1 hafta daha gelmezse Suni vereceklerini soylediler sancim da var aslında düzenli nst deyim suan Ve tek isteğim dua edin lütfen kendi sancimla doğrayım🙏