Arzum_aktn0 Özellikle geceleri yatarken sıcak bastığı için uyuyamıyorum. . Aynı durumu yaşayanlar var mı🤔
Lavinyaa8 Arzum_aktn0 bende de oluyor ki ben nornalde cok üşüyen biriyim artik yanıyorum ama normal bir seymis araştırdığım kadarıyla
Fatma63_41 Arzum_aktn0 sıcak basiyo ve aşırı terliyorum söyle diyim üstümde salaş yazlık şeyler.ve asla üstümü ortmuyorum sıcaklık ter basiyo
Fevehan Arzum_aktn0 keşke sıcak basması olsaydı ona bile razıyım şuan 🙄 benim ayaklarım çok yanıyor huzursuz ayak sendromum var ve hamilelikte zirve yapıyor, soğuk suyla yıkayınca diniyor biraz sonra yine başlıyor💆🏻♀️
Denizesen28 Arzum_aktn0 hiç sorma birde üstüm açık yatıyorum eşim bebek üşüyo deyip yorganin altına sokuyo zorla 😂😂😂
Fevehan Arzum_aktn0 valla çok zorluyor damarlarım çatlayacak gibi oluyor. Ama az kadı hayırlısıyla doğuma. ALLAH hepimize kolaylık versin 🤲🏻💗
Hallerimvarbenim Arzum_aktn0 Ben🤷🏻♀️ Hatta az önce düşündüm allahtan yaz ayında değiliz diye alev gibiyim kız yanıyorum 😅
FatmaAselinAnnesi_60 Arzum_aktn0 haha ben de aynıyım 24+5 haftalığım geceleri uyuyamıyorum yanıyorum ateş basıyor üstüm açık yatıyorum hiç üşümüyorum normal de çok üşüyen biriyimdir 😂😂
Vera09 Yazın üç ayı hamileliğimin son üç ayıydı cehennem gibiydi çok çok zor bişey o sıcak basması😞 hatırlamak bile istemiyorum