mahi Iyi gecelerr hanimlar 7ekimde 15 haftalik bebeğim öldü kurtaj oldum yeniden hamile kalmak istiyorum ovulasyon takibi için önerebileceğiniz program varmi
Aybukealtintas mahi pepapp tavsiye ederim ben onu kullanarak hamile kaldım, ama tabi son 3.4 aydaki adet tarihlerinizi biliyorsanız daha saglıklı bir bilgi verir.
TBBeYzaBT Adet takibi - regl takvimi, uygulama pembe günlük üzerinde papatya resmi var, Ben o uygulamayı kullanıyordum hamile kalmadan önce canım, önerebilirim, yanlız adet düzeniniz henüz düzene girmediyse uygulama yanıltıcı olabilir ama takip açısından çok iyi bir uygulama, geçmiş olsun çok üzüldüm bu arada, rabbim tez zamanda doldursun kucagını inşalah 🙏
Mahizer mahi benimde lakabim Mahi kendimle konusuyomusum gibi hissettim.Cok gecmis olsun,Allah herseyi gonlunuze gore versin...
mahi Kalbi durdu doktorun dediğine göre gelişemeyen organi vardir kalbini durdurmuştur diyo tüp bebek yontemiyle hamile kalmistim
mahi Mahizer çok ilginç kim benim yoremde azda olsa var mahi ismi 4 yil oncesine kadar anlamini net olarak bilmiyordum anlami ay yüzlüylüş
Oznurr mahi instagramda birgebeningunlugu diye bi sayfa var çok güzel bilgilendirmeler ve ovulasyon takibi yapıyo istersen bi bak belki yardımcı olur rabbim gönlündekini nasip etsin cnm