Bugun sabah saat 5 buçuk gibi kasıklarımda inanılmaz şiddetli bir sancıyla uyandım. Hemen eşimi kaldırdım ve hastaneye geldik. Açıklığım 0 dı. Ebe, doktorun gelsin baksın durumuna dedi.Saat 9 gibi doktorum geldi . Kızım açıklığın 0 ama sancıların var böyle eve gönderemem istersen hemen sezeryane alalım dedi. Bende sezeryanden çok korktuğum için kabul etmedim. Suni sancı verdiler öğlen 1 e kadar. Açıklığım sadece 1,5 cm olmuştu. Doktorum bebeğin riske giriyor bu kadar sancı bebeğe zararlı dedi bende zaten daha fazla dayanamadığım için sezeryani kabul ettim. Ağlaya ağlaya korka korka ameliyathaneye çıktım belden iğne vurup uyuşturdular. Ve aradan 5 dk geçti bebeğim doğmuştu bile 😍 . Mis gibi kokusu vardı. Max 15 dk da benim dikiş işlemlerim sürdü.Kan aldırmaktan bile korkan ben hiç acı, ağrı hissetmedim. Karnımı çekiştirdiklerinde hissediyodum ama acı 0 . Sonra odaya alındım. Dikiş yerlerim sızlamaya acımaya başladı hemen ağrı kesici vurdular. Saat 5 gibi üstümü giydirdiler. İlk ayağa kalkış ve karnıma bastırmaları felaket bi acıydı ama 2 dk sürdü geçti . Ben nazlı ve korkak halimle girip çıktıysam herkes yapabilir 💝. Size tavsiyem yatmayın bol bol yürüyüş yapın, kayısı suyu ve yulaflı bisküvi yiyin ki gazınız kolay çıksın . Sabah 10 gibi de çıkışım yapılacak hastaneden. Şuan bebeğim, annem ve eşim uyuyor adı refakatçiler😅. Sormak istediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz gördükçe cevaplarım. Herkese iyi geceler 🤍