busra009 Ya bu saatlerde o kadar çok acıkıyorum ki geçiştiriyim diyorum yok olmuyo yakında 1000 kilo olucam 🥺 34+6 olduk bu arada sizde durumlar nasıl çözüm bulan var mı bu duruma
kahvesever__ busra009 bende gündüzleri hiç acıkmazdım geceleri mutfaktan çıkmazdım şimdi ikinciye hamileyim nasıl olucak bilmiyorum 😂
MadameHappy34 busra009 😂Yemek değil ama şuan önümde tuzlanmış limon var ağzımı gözümü ekşiye ekşite yiyorum 🤣🤣🖤 🍋
1Gunes busra009 an itibari ile 34 olduk ama 1 gibi yarim ekmek nutella yiyip yattim inşallah uyurum da kalkmam tekrar
Buse-ozdmr busra009 35 haftayım çozum bulamadım 15 kılo aldım her gecede yemek yıyorum😂aç yatamıyorum😂
zeynepaylaipek busra009 saldım ben canım isterse yiyorum zaten midem kötü akşam a kadar pek bir şey yemiyorum kahvaltı bir meyve akşam yemeği. Gece canım isterse eşim dışardan falan biseyler getirdiyse onunla yiyorum
Merve_4126 busra009 bende 30 hafta 6 gunlukten selam ilk kez gece acıkma perileri geldi yedim kalktım mecbur yoksa uyutmayacak beni 🤭 akşam yediklerimi istifra etmiştim sanırım oyuzden boylr oldu 🤭
ipek002 busra009 şimdi börek attım ağzıma ve üstüne bu yazı 🙈 40+5 iki gündür gece kalkıp bişiler atıyorum