yarenh Anadolu Yakası Özel hastane dogum ucretleri bilenler yazabilirmi normal ve sezeryan Medipol ,Erdem(Çakmak -Çamlıca) ,Afiyet vs.
tbakyavtr yarenh çamlıca medipole gidiyorum canım zorunlu sezeryan 8 küsür anestezide 2 3 arasında değişiyodu sanırım muayene ücreti 500 civarı nst 170 olması lazım hep yuvarlama usulü söyledim ama aklımda bu şekilde
Duyguucnr yarenh atasehir medar sezaryen ve normal doğum:8000₺ Mesai dışı gerçekleşen doğumdada +1000₺ fark alınıyormus bu fiyatlar şubat başında değişebilir dediler
Kbraylmz1 yarenh 10 ay oldu afiyet hastanesinde sezeryan oldum 2.500 dü ama bizden 3 bin alındı kovid testi falan yapıldığı İÇİN suan güncel fiyatı bilmiyorum ama diğer hastanelere göre çok uygun tek sıkıntı doktorum normal doğum yanlısı gibi yaklaşıp herkesi sezeryana alması oldu bi sürü tanıdığım benden sonra o hastaneye gitti hepsi sezeryan hastanede kimle konuştuysam 36 37 haftada sezeryan olmuş ve bunu doktor ani bi şekilde korkutarak yapıyor
tbakyavtr yarenh yarın Ümraniye de gebe okulu var kızlar medipole %10indirim yapıyorlar kayıt alırlar mı hala bilmiyorum beni bugün aradılar yarın bekliyoruz diye bilginize
OflicDi Kbraylmz1 bende ilk doğumumu normal yaptım fazilet hanımda 2020 de, ikinci hamileliğimde doktor arayışındayım o hastanede ikinci doğumda da normal doğum yanlısı doktor bulabilmek için 🙄 fiyatlar çok uçtu o yüzden fazilet hanımı tercih edemiyorum SGK veya özel sağlk sigortası geçerli olmadığı için 😓 Hangi doktordan bahesttiğinizi sorabilir miyim? 😐
yarenh OflicDi orda bi doktorum yokda daha once erdemde calisan fatos ozlem yildirima gidiyorum kendine klinik acmis o hastanelerle anlasmasi var o yuzden sordum
gzdeptpt Pendik medipoldeyim. 375₺ olan muayene 575 e çıktı doğum ücreti 7500-8000 arasıydı ama yeni yıla girdiğimiz için net bi ücret söylemiyorlar henüz daha değişiklik bildirisi gelmediğinden eski fiyat üzerinden değerlendiriyorlar.
Yeni_anne1 Ben de kartal veraya gidiyorum normal doğum ve zorunlu sezeryan 8 bin tetkikler ve 40 günlük muayene dahil mesai dışı olursa 500 lira alıyorlar ayriyeten nakitte %5 indirim var ben ilk oğlumu da orda doğurdum doğum ekibi ve doktorum dan çok memnunum
Oglum52 Ben Maltepe Medical Park hastanesine gidiyorum özel sağlık sigortam var ama meraktan sordum 16.000 dediler doğum için