17 Ocak sabahı karnimda fazlaca kasılma hissettim ve göğüslerim sızlıyordu süt dolunca olan cinsten baya sevindim böyle olunca süt geldi göğsüme diye. İlerleyen saatlerde çarpıntım vardı doktorum tansiyon yüksek olmadığı sürece sorun yok diyordu tansiyonuma baktım 14/9 olmuştu doktorumla görüştüm hastaneye gel alalım bebeği riske girmeyelim dedi. Zaten 2 gün sonrasında yatısim yapılacakti. Bebeğim kanaldaydi çok baskı ve ağrı vardı bir taraftan tansiyon zorluyordu derken nasıp oldu yatısim yapıldi tahlillerimi yapıp damar yolu açıldı el üzerinden bu biraz acıdı.Sondayi odada takmak istediler kabul etmedim ugustuktan sonra istedim belden iğneden hicccc korkmayin ben tirsiyordum alakası bile yok saniyelik bir iş ve ugusuksun sonrası . Sondam takıldı başladı doktor acı hiç yoktu hafif sarsıntılar vardı sallaniyordum arada yukarı baksam herşeyi görürdüm bakmadım 🤭Zaten heyecanlanirim diyordum acayip sakindim mayişma hissi gibi kafa leylaa. Doğumum anı olduğu için toktum o yüzden midem bulandı bı kaç defa o anlar kötüydü onun dışında spinal çok iyiydi Bebek çıkarken başa doğru baskı hissettim ne oluyor dedim kızın geliyor dedi ağlama sesi 🤲🤲Yarenim dünyaya geldi temas ettik sonra onu sağlık kontrolü için götürdüler benim dikişim yapılırken sohbet muhabbet yaptık ordakilerle odaya alındım. Baş ve boyun kismimda ağrı hissediyordum fazla hareket etmedim sütüm geldi şükür hemşire üzerime koyup bebegimi emzirtti. 5 saat kadar hiç kalkmadim yastık dahi kullandirmiyolsr düz teminde yatiyosun başta hiç ağrın Yok ugusukluk geçince başlıyor ağrı ve hemşire Ağrı kesici iğne vuruyor ilk kalkışı hemşire yaptırdı sondayi çıkardı hiç hissetmedim ugusukluk etkisinden ilk kalkmak çok ağrılı direk karşıya baktım yavaşça bir iki adım attım sonrası açıldı bacaklarım bol kahve bitter çikolata ve su içtim kayısı hoşafı içtim basım agridikca kahveye dayandım faydası oldu kalıcı bir ağrım yok şimdi şükür kızım 37+2 de doğdu 3.150 gram 48 cm sormak istedikleriniz varsa cevaplarım detaylica anlattım inşallah faydam olur sağlıcakla kalın