Poncik38 Gizemcimm ilk hamileligimde taşımıştik. Temizlik felan derken düşük yapiyodum, kanamam olmuştu.
Binnur-cam Gizemcimm canım mümkünn oldukça dinlen lütfen yorma kendini hiç birşey senden bebeğinden önemli değil çok ayakta kalma 🙏
pediatrihemsiresi Gizemcimm 12 haftalıkken taşındık gurbetteydik bir kıza temizlettim dip bucak eşimle beraber topladık yerleştirdik bulantılar baş dönmeleri çok zor oldu ama eşim halletti çoğu şeyi
KckDlk Haftamda taşımak durumunda kalmıştım. Yardımcı olan bir kişi olmasına rağmen kendimde hiç durmadım oyüzden çok zorlanmıştım. Bu hamileliğimdede taşınma durumu söz konusuydu ama ilkinde taşınma sürecini hatırlayınca cesaret edemedim. Mecburu taşınmanız gerekiyorsa ve ileri haftalardaysanız yanınızda yardımcı olucak biri mutlaka olsun. Ama ilk aylar yada son aylarda değilseniz günlere yayarak yavaş yavaş rahat yapabilirsiniz.
Blueangel5 Gizemcimm hamileyken ev taşınmaz canım temizliği ve yerlestirmesi var vesaire zor iş yani hele kış günü.
Arzum_87 Blueangel5 Valla mecbur kalınca yaşınıyorsun. Geçen ay taşındım. Ailem yanımdaydı çok şükür 🤲🏻♥️
Tubakasap Tam taşındığımiz sıra hamile olduğumu öğrendim saolsun esimin annesi yengesi eşim bi is vermedi bana hafif olan işleri ben yaptım insanın içine sinmiyor ama bebek onemli o şekilde tasindik
babysevgi Gizemcimm ben 8 aylıkken tasındım şükür bir sıkıntı olmadı sadece bi kere yorgunluktan tansıyonun düştü ve bayıldım ama eşim tutmuş . Hemen kendime geldim cok yormamak gerek ama işte insan strese giriyor elinde olmadan
Turkan2135 Gizemcimm tasimakdik ama şuan 2.gebeligimi yaşıyorum tahminen 5.yada 6 aylık olursa tasinacazz bakıp gorecez artık hayırlısiyla🙏🙏
Buseufuk1531 Gizemcimm allah korusun bir daha o işe girişirsem.doğumuma 1 ay kaldı ve bız hala daha eve yerlesemedık tam olarak
Arzum_87 Gizemcimm Aralık’ta 5.5 aylık iken taşındım. Annem ve kız krdeşim yanımdaydı ona rağmen çok zordu… Bana bişey yaptırmdılar ama yapacak bişey illaki buldum. Hem korktum hem yaptım. Çok yorucuydu. Çok şükür bir sorun yaşamadım.
Denizesen28 Gizemcimm yaptım a dan z ye aklına ne gelirse zorlanınca 1.5 2 ay sonra düşük yaşadım dikkat et 😊
selinsmother 22 haftalıkken taşındım annem geldi yanıma hiç bir iş yaptırmadı sadece evin karmaşası piskolojik olarak beni yormuştu 😩
Semanurk Gizemcimm şuan 6 aylığım. 7.5 aylıkken taşınıcam. Extra 2 yaşında bir bebem var. Korkmuyor değilim 😂