Mrvbnbg2208 Benim adım MERve esimin MEsuT ve MERT isminin çok uyumlu ama kalbim kayradan yana fakat anlam olarak kayra koyulması uygun değil diyenler de var çok kararsız kaldım
yesillimonn Mrvbnbg2208 Kayra bana isimden ziyade çizgi film karakteri ya da bi marka gibi geliyor 😀sonucta bebek olarak kalmayacak büyüyecek bence mert ismi kayra dan çok çok daha güzel.
Mrvbnbg2208 Minibebe anlam olarak araştırdınız mı kimi yer koyulması uygun değil diyor siz me sonuç buldunuz merak ettim
Mrvbnbg2208 yesillimonn bende isim düşünürken büyük halinde de kullanacağını düşünerek seçiyorum ama kayra derken yüzüm de tebessüm oluyor böyle içim ısınıyor mertte olmuyor
Minibebe Mrvbnbg2208 araştırdım birinden gelen iyilik şafak vaktinin kızıllıgı demek kuranda geçen Bi isim deil ama konulması caizdir diyolar yani konulabilir Ben zaten tek kayra deil dedesinin adıyla beraber Mehmet kayra koyucam
Mrvbnbg2208 Minibebe tanrının insanı koruması esirgeyici olması anlamına biraz sıkıntı olarak bakılıyor bende Muhammet kayra düşünüyorum zaten de yine de emin olamiyorum