Rukiye24 Kızlar Fundayakut aren6161 Kubrak2016 EmineDefneGokce Oznurcakir snm-ekr1 bebegim2023 Buseniizz
Rukiye24 Rukiye24 Defnedmr Rukiye24 Ne kadar çokmuşuz kızlar yumurtlamasını bilen varmı yoksa regl tarihi yazın cinsiyetler ne ?🤪ay çok heyecanlı… nasılsınızzz aşırı ishal oldu belim çok ağrıyor
zeynepaylaipek Rukiye24 bende bugün 37 oldum son 21 👍 doktor kontrolündeydim bugün cinsel ilişki hurma ada çayı ve günde on bin adım dedi. Kendimi bu yola adadım resmen sırf sancım gelsin suniye gerek olmasın diye tüm çabam 😒
Oznurcakir Rukiye24 ishal yok sağ ve sol kaburgalar batıyor ve bebe çok baskı yapıp gece tuvaletle aşk yaşıyoruz artık😅😅😅
Aselsmoms Rukiye24 ishal yok daha canım 🤣 ama kramplar adet sancisi alta sancı bel ağrısı oluyor cinsiyetimiz erkek yumurtlama günümde oldu 😅 4 yaşında da kızım var 💕😻 son adet tarihim 2 mayisti 😅
Rukiye24 Oznurcakir kız ben uykudan alamıyorum tuvalete gitmek için kendimi.. bi kere belki kalkıyorum nasıl uyuyorum anlamadım ama tabi karnım taş gibi uyanıyorum
Rukiye24 Oznurcakir aaa ne kadar güzellll 🙏🏻🌸 benimde iki düşüğüm var 🙏🏻🌸 bi doğursam allahın izni ile içim rahatlayacak
Oznurcakir Rukiye24 keske bende öyle olsam hafif bi cisim gelsin anında kalkıyorum sinek sesinden dahi rahatsız oluyorum uykum o kadar hafif 😅